Reviews over Taxi Jonker B.v., Steenbakkerstraat 11, Katwijk aan Zee

5/5 - (13 stemmen)

Taxi Jonker B.v. is een gerenommeerd taxibedrijf gevestigd in Katwijk aan Zee. Met een centrale locatie in de Steenbakkerstraat 11, is het gemakkelijk bereikbaar voor zowel inwoners als toeristen. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende soorten taxidiensten, waaronder luchthavenvervoer, zakelijk vervoer, groepsvervoer en privétaxi’s.

Overzicht van Taxi Jonker B.v.

Taxi Jonker B.v. is een gerenommeerd taxibedrijf gevestigd in Katwijk aan Zee. Met een centrale locatie in de Steenbakkerstraat 11, is het gemakkelijk bereikbaar voor zowel inwoners als toeristen. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende soorten taxidiensten, waaronder luchthavenvervoer, zakelijk vervoer, groepsvervoer en privétaxi's.

Wat Taxi Jonker B.v. onderscheidt van andere taxibedrijven is hun toewijding aan klanttevredenheid en professionaliteit. De chauffeurs zijn goed opgeleid en beschikken over uitgebreide kennis van de omgeving, waardoor ze efficiënt en veilig kunnen rijden. Bovendien zijn de voertuigen van Taxi Jonker B.v. van topkwaliteit en regelmatig onderhouden, zodat klanten kunnen genieten van een comfortabele en betrouwbare rit.

De website van Taxi Jonker B.v. is een handige bron voor klanten om snel en eenvoudig een taxi te reserveren of een offerte aan te vragen. De gebruiksvriendelijke interface maakt het gemakkelijk om de gewenste dienst te selecteren en de benodigde informatie in te voeren. Bovendien biedt de website informatie over de verschillende diensten die het bedrijf aanbiedt, evenals de tarieven en speciale aanbiedingen.

Daarnaast is het telefoonnummer van Taxi Jonker B.v., 0714090090, altijd beschikbaar voor vragen, reserveringen of noodgevallen. De klantenservice van het bedrijf staat bekend om haar vriendelijkheid en efficiëntie, waardoor klanten zich altijd goed verzorgd voelen.

Of je nu op zoek bent naar vervoer van en naar de luchthaven, een zakelijke bijeenkomst hebt of gewoon een ontspannen ritje wilt maken, Taxi Jonker B.v. staat klaar om aan al je taxibehoeften te voldoen. Het bedrijf is trots op haar reputatie van uitmuntendheid en streeft ernaar om elke klant een hoogwaardige ervaring te bieden. Met hun professionele chauffeurs, comfortabele voertuigen en uitstekende klantenservice, is Taxi Jonker B.v. de beste keuze voor al je taxiritten in en rond Katwijk aan Zee. Bezoek de website http://taxijonker.nl/ of bel het telefoonnummer 0714090090 om vandaag nog een taxi te reserveren en te genieten van een onberispelijke vervoersdienst.

Meer informatie over Taxi Jonker B.v.

Locatie en contact van Taxi Jonker B.v.
Taxibedrijf: 5(13 reviews)
 • Steenbakkerstraat 11, 2222 AT Katwijk aan Zee, Nederland
 • http://taxijonker.nl/
 • +31714090090

Reviewoverzicht van Taxi Jonker B.v.

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Taxi Jonker B.v. hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Taxi Jonker B.v. en een geschikte keuze maken.

ImageZeer vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als de chauffeur. Stipt op tijd. Goede service. Een verademing vergeleken met een ander taxibedrijf.Image

Marlies Van Dijen
7 augustus 2017

ImageZeer vriendelijk personeel en super mooie wagenpark, en de Sciencefiction tourbus met volledige panoramadakImage

Zakaria Bouzalmad
2 juni 2017

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Taxi Jonker B.v. die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Abraham Rademakerstraat 63, 2203 GS Noordwijk, Nederland (4.79 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Taxi Jonker B.v.. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Taxi Jonker B.v.. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

10 Comments

 • Nick Zuidewind
  Nick Zuidewind
  Posted 18 september, 2013 at 10:12 pm 0Likes
  Beste taxi bedrijf van de bollenstreek+mooiste wagenpark
 • Ineke van der Klaauw
  Ineke van der Klaauw
  Posted 3 januari, 2014 at 8:00 pm 0Likes
  Gegeven
 • Zakaria Bouzalmad
  Zakaria Bouzalmad
  Posted 2 juni, 2017 at 1:31 pm 0Likes
  Zeer vriendelijk personeel en super mooie wagenpark, en de Sciencefiction tourbus met volledige panoramadak
 • Marcin Duchowski
  Marcin Duchowski
  Posted 17 juli, 2017 at 5:42 pm 0Likes
  Top bedrijf! Netjes op tijd , vriendelijke mensen en super service
 • Marlies Van Dijen
  Marlies Van Dijen
  Posted 7 augustus, 2017 at 11:56 am 0Likes
  Zeer vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als de chauffeur. Stipt op tijd. Goede service. Een verademing vergeleken met een ander taxibedrijf.
 • Thomas van der Meij
  Thomas van der Meij
  Posted 12 december, 2017 at 4:29 pm 0Likes
  Top tent
 • Niels
  Niels
  Posted 26 februari, 2019 at 12:53 pm 0Likes
  Professioneel en een mooi wagenpark (incl. mooie touring bussen)
 • Christian Kröner
  Christian Kröner
  Posted 13 juli, 2023 at 4:44 pm 0Likes
  Ik ben niet gekomen
 • Cor Varkevisser
  Cor Varkevisser
  Posted 17 september, 2023 at 11:33 am 0Likes
  Goede service prima op tijd
  Compliment
 • Jerry Hager
  Jerry Hager
  Posted 2 december, 2023 at 11:23 am 0Likes
  Op tijd, schone auto, aardige chauffeur en een fijne rit.

Leave a comment