Reviews over Taxibarta, Stationsplein 8, Roermond

5/5 - (8 stemmen)

Taxibarta is een gerenommeerd taxibedrijf gevestigd in het hart van Roermond, aan het Stationsplein 8. Met een toegewijd team van professionele chauffeurs en een vloot van goed onderhouden voertuigen, biedt Taxibarta een betrouwbare en efficiënte service voor al uw vervoersbehoeften.

Overzicht van Taxibarta

Taxibarta is een gerenommeerd taxibedrijf gevestigd in het hart van Roermond, aan het Stationsplein 8. Met een toegewijd team van professionele chauffeurs en een vloot van goed onderhouden voertuigen, biedt Taxibarta een betrouwbare en efficiënte service voor al uw vervoersbehoeften. Of u nu op zoek bent naar een snelle rit naar de luchthaven, een comfortabele transfer naar uw hotel, of gewoon een ontspannen manier om de stad te verkennen, Taxibarta staat klaar om aan uw wensen te voldoen.

Wat Taxibarta onderscheidt van andere taxibedrijven is de nadruk op klanttevredenheid en veiligheid. De ervaren chauffeurs zijn niet alleen goed opgeleid en op de hoogte van de lokale wegen, maar ze zijn ook vriendelijk en hoffelijk, waardoor elke rit een plezierige ervaring wordt. Bovendien worden alle voertuigen regelmatig gecontroleerd en onderhouden, zodat u zich veilig en comfortabel voelt tijdens uw reis.

 Foto’s van Taxibarta

Foto’s van Taxibarta

Een ander voordeel van het kiezen voor Taxibarta is de flexibiliteit en beschikbaarheid van hun diensten. Of u nu 's ochtends vroeg of midden in de nacht een taxi nodig heeft, u kunt erop vertrouwen dat Taxibarta 24/7 bereikbaar is om aan uw vervoersbehoeften te voldoen.

Als u op zoek bent naar gemak en gemoedsrust tijdens uw reizen in en rondom Roermond, dan is Taxibarta de ideale keuze voor u. Het boeken van een taxi is eenvoudig en handig via hun website, waar u ook meer informatie kunt vinden over de verschillende diensten en tarieven. Bovendien kunt u altijd contact opnemen met het behulpzame personeel via telefoonnummer 0642072844 voor vragen of speciale verzoeken.

 Foto’s van Taxibarta

Foto’s van Taxibarta

Kortom, of u nu een lokale bewoner bent die een betrouwbare taxi nodig heeft, of een bezoeker die comfortabel en veilig vervoer zoekt, Taxibarta is de perfecte partner voor al uw reisbehoeften in Roermond. Met hun toewijding aan klanttevredenheid, professionele chauffeurs en 24/7 beschikbaarheid, kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent bij Taxibarta voor al uw taxidiensten. Bezoek hun website http://www.taxibarta.com/ voor meer informatie en om uw volgende rit te boeken.

Meer informatie over Taxibarta

Locatie en contact van Taxibarta
Taxibedrijf: 5(8 reviews)
 • Stationsplein 8, 6041 GN Roermond, Nederland
 • http://www.taxibarta.com/
 • +31642072844
 • 1.11 km (Afstand van het stadscentrum van Roermond naar Taxibarta).

Reviewoverzicht van Taxibarta

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Taxibarta hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Taxibarta en een geschikte keuze maken.

ImageDubbel parkeren bij de leenbakker krijg de kinderen niet eens in de auto! Goed bezig kenteken 98-rx-xrImage

Matthew
26 januari 2019

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Taxibarta die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Walbreukergraaf 24, 6041 NX Roermond, Nederland (1.57 km).
Taxi Alfa
80% klanten tevreden
Pastoor Adamsstraat 5, 6045 VX Roermond, Nederland (2.09 km).
100% klanten tevreden
Albert Einsteinweg 10 A, 6045 GX Roermond, Nederland (3.92 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Taxibarta. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Taxibarta. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

4 Comments

 • Matthew
  Matthew
  Posted 26 januari, 2019 at 12:48 pm 0Likes
  Dubbel parkeren bij de leenbakker krijg de kinderen niet eens in de auto! Goed bezig kenteken 98-rx-xr
 • Sezai Kalender
  Sezai Kalender
  Posted 7 februari, 2020 at 12:50 am 0Likes
  Goede Taxi vriendelijke chauffeurs..
 • Wilbert Beurskens
  Wilbert Beurskens
  Posted 21 december, 2022 at 6:08 pm 0Likes
  Uitstekend taxibedrijf. Netjes op tijd en een vriendelijke chauffeur.
 • Patrik Michalek (RawBoarder)
  Patrik Michalek (RawBoarder)
  Posted 22 april, 2023 at 12:55 pm 0Likes
  Barta is een erg aardige Marokkaanse man. De prijzen zijn goed. Ik raad aan.

Leave a comment