Reviews over Taxicentrale Apts, Goedendorplaan 46, Rijswijk

5/5 - (1 stemmen)

Taxicentrale Apts is gevestigd op een gunstige locatie aan de Goedendorplaan 46 in Rijswijk. Dit taxibedrijf is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en comfortabele taxi diensten in de regio.

Overzicht van Taxicentrale Apts

Taxicentrale Apts is gevestigd op een gunstige locatie aan de Goedendorplaan 46 in Rijswijk. Dit taxibedrijf is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en comfortabele taxi diensten in de regio. Met een team van ervaren en vriendelijke chauffeurs, biedt Taxicentrale Apts een uitstekende service aan al haar klanten. Of u nu een rit nodig heeft naar de luchthaven, een zakelijke afspraak of gewoon een avondje uit, dit bedrijf staat altijd voor u klaar.

Taxicentrale Apts is meer dan alleen een regulier taxibedrijf. Het bedrijf biedt ook luxe en comfortabele appartementen aan voor bezoekers en reizigers. De appartementen zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien, waardoor u zich direct thuis zult voelen. Bovendien zijn de appartementen gelegen op een ideale locatie, dichtbij diverse bezienswaardigheden en voorzieningen in Rijswijk. Met een vriendelijk en behulpzaam personeel staat Taxicentrale Apts garant voor een aangenaam verblijf.

Op de website van Taxicentrale Apts, http://www.apts.nl/, kunt u gemakkelijk en snel een taxi boeken of een appartement reserveren. De website biedt gedetailleerde informatie over de tarieven en diensten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken voor uw specifieke behoeften. Bovendien is het telefoonnummer 0626742864 altijd beschikbaar voor snelle en persoonlijke assistentie.

Of u nu een inwoner bent van Rijswijk, een zakelijke reiziger of een toerist, Taxicentrale Apts is de ultieme bestemming voor al uw taxibehoeften. Met een gunstige locatie, uitstekende service en comfortabele appartementen, biedt dit bedrijf alles wat u maar kunt wensen tijdens uw verblijf in Rijswijk. Wacht niet langer en boek vandaag nog uw taxirit of verblijf bij Taxicentrale Apts voor een onvergetelijke ervaring!

Meer informatie over Taxicentrale Apts

Locatie en contact van Taxicentrale Apts
Taxibedrijf: 5(1 reviews)
 • Goedendorplaan 46, 2286 MX Rijswijk, Nederland
 • http://www.apts.nl/
 • +31626742864
 • 2.53 km (Afstand van het stadscentrum van Rijswijk naar Taxicentrale Apts).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Taxicentrale Apts die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Veraartlaan 8, 2288 GM Rijswijk, Nederland (2.28 km).
80% klanten tevreden
Pauwhof 43, 2289 BH Rijswijk, Nederland (2.35 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Taxicentrale Apts. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Taxicentrale Apts. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

1 Comment

 • Jos Reneman
  Jos Reneman
  Posted 15 december, 2022 at 8:59 pm 0Likes
  Naar ziekenhuis in Delft gereden gewacht en weer thuis gebracht bij heel exsteem glad weer top

Leave a comment