Reviews over Techhub Assen, Industrieweg 1

5/5 - (2 stemmen)

Gelegen aan de Industrieweg 1 in Assen, is TechHub Assen een dynamische locatie die zich richt op het bieden van hoogwaardige onderwijs- en trainingsmogelijkheden op het gebied van technologie en innovatie.

Overzicht van Techhub Assen

Gelegen aan de Industrieweg 1 in Assen, is TechHub Assen een dynamische locatie die zich richt op het bieden van hoogwaardige onderwijs- en trainingsmogelijkheden op het gebied van technologie en innovatie. Met een missie om de volgende generatie innovators en leiders op te leiden, is TechHub Assen een bruisende hub van activiteiten en kennisuitwisseling. De locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt rolstoeltoegankelijke ingangen en parkeermogelijkheden, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Als een toonaangevende educatieve instelling in Assen, biedt TechHub Assen een breed scala aan programma's en workshops voor studenten en professionals die geïnteresseerd zijn in de nieuwste technologische ontwikkelingen. Of je nu een beginner bent die de basis van programmeren wil leren, of een ervaren professional die zijn kennis wil bijwerken, TechHub Assen heeft voor elk wat wils.

 Foto’s van Techhub Assen

Foto’s van Techhub Assen

De locatie is ook ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende omgeving voor teambuilding evenementen of zakelijke bijeenkomsten. Met moderne faciliteiten en een stimulerende omgeving, biedt TechHub Assen de perfecte setting voor het bevorderen van creativiteit en innovatie binnen organisaties.

TechHub Assen is niet alleen een plek voor educatieve doeleinden, maar ook een plek voor netwerken en kennisdeling. Met regelmatig georganiseerde evenementen en lezingen door vooraanstaande experts op het gebied van technologie en innovatie, is het een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemde individuen die geïnteresseerd zijn in de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de industrie.

 Foto’s van Techhub Assen

Foto’s van Techhub Assen

De website van TechHub Assen biedt een overzicht van alle beschikbare programma's, workshops en evenementen, evenals informatie over de registratie en inschrijving. Bezoekers kunnen zich ook abonneren op nieuwsbrieven en updates om op de hoogte te blijven van alle activiteiten en mogelijkheden die TechHub Assen te bieden heeft.

Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige technologische educatie, een inspirerende locatie voor zakelijke bijeenkomsten, of gewoon geïnteresseerd bent in het ontmoeten van gelijkgestemde individuals, TechHub Assen biedt de perfecte omgeving om jezelf onder te dompelen in de wereld van technologie en innovatie.

Meer informatie over Techhub Assen

Locatie en contact van Techhub Assen
School: 5(2 reviews)
 • Industrieweg 1, 9402 NP Assen, Nederland
 • https://techhubassen.nl/
 • 0.26 km (Afstand van het stadscentrum van Assen naar Techhub Assen).

Foto’s van Techhub Assen

Reviewoverzicht van Techhub Assen

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Techhub Assen hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Techhub Assen en een geschikte keuze maken.

ImageMooie plek voor (derdejaars) studenten om te werken aan projecten, minoren, opdrachten vanuit innovatiewerkplaatsen.Image

Richard V
10 februari 2020

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Techhub Assen die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

Dit Is Werk
80% klanten tevreden
Nijlandstraat 1 -3, 9401 AB Assen, Nederland (0.31 km).
100% klanten tevreden
Kloekhorststraat 34, 9401 BE Assen, Nederland (0.32 km).
80% klanten tevreden
Stationsplein 10, 9401 LB Assen, Nederland (0.71 km).
100% klanten tevreden
Overcingellaan 17, 9401 LA Assen, Nederland (1.27 km).
100% klanten tevreden
Sleutelbloemstraat 1, 9404 GE Assen, Nederland (1.5 km).
100% klanten tevreden
Stelmakerstraat 17, 9403 VB Assen, Nederland (1.76 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Techhub Assen. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Techhub Assen. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

1 Comment

 • Richard V
  Richard V
  Posted 10 februari, 2020 at 12:17 pm 0Likes
  Mooie plek voor (derdejaars) studenten om te werken aan projecten, minoren, opdrachten vanuit innovatiewerkplaatsen.

Leave a comment