Reviews over Thaise Smile Massage Kerkrade, Industriestraat 80

4/5 - (2 stemmen)

Thaise Smile Massage Kerkrade is een geweldige plek voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en een moment van rust. Deze Thaise massagesalon bevindt zich op Industriestraat 80 in Kerkrade en staat bekend om de professionele massages die hier worden aangeboden.

Overzicht van Thaise Smile Massage Kerkrade

Thaise Smile Massage Kerkrade is een geweldige plek voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en een moment van rust. Deze Thaise massagesalon bevindt zich op Industriestraat 80 in Kerkrade en staat bekend om de professionele massages die hier worden aangeboden. De werktijden zijn ruim, van maandag tot en met vrijdag geopend van 10:00 tot 22:00 en op zaterdag van 10:00 tot 18:00. Helaas is de salon op zondag gesloten, maar door de ruime openingstijden gedurende de week is er genoeg gelegenheid om een bezoek te brengen.

Op de website van Thaise Smile Massage Kerkrade, http://www.thaismilewellness.com/, is meer informatie te vinden over de aangeboden massages en behandelingen. Het is mogelijk om hier een afspraak te maken, wat wordt aangeraden gezien de populariteit van de salon. Het telefoonnummer van de salon is 0455661873, dus voor vragen of het maken van een afspraak kan er altijd contact opgenomen worden.

 Foto’s van Thaise Smile Massage Kerkrade

Foto’s van Thaise Smile Massage Kerkrade

De massage salon is gespecialiseerd in Thaise massages, die bekend staan om hun ontspannende en helende werking. Klanten kunnen hier terecht voor traditionele Thaise massages, maar ook voor andere behandelingen zoals een ontspanningsmassage of een voetmassage. De ervaren masseurs zorgen ervoor dat elke klant zich compleet kan ontspannen en met een tevreden gevoel de salon verlaat.

De locatie van Thaise Smile Massage Kerkrade is makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. De inrichting van de salon draagt bij aan de ontspannen sfeer, met rustgevende muziek en een aangename geur. De klant staat hier echt centraal en er wordt alles aan gedaan om een bezoek aan de salon zo aangenaam mogelijk te maken.

 Foto’s van Thaise Smile Massage Kerkrade

Foto’s van Thaise Smile Massage Kerkrade

Kortom, Thaise Smile Massage Kerkrade is de perfecte plek voor iedereen die behoefte heeft aan een moment van ontspanning en herstel. Met de ruime werktijden, professionele massages en vriendelijke service is dit een plek die zeker het bezoeken waard is. Maak snel een afspraak en ervaar zelf de rustgevende werking van een Thaise massage bij Thaise Smile Massage Kerkrade.

Meer informatie over Thaise Smile Massage Kerkrade

Thaise Smile Massage Kerkrade Foto’s van Thaise Smile Massage Kerkrade
Openingstijden
Maandag 8 jul.10:00 tot 22:00
Dinsdag 9 jul.10:00 tot 22:00
Woensdag 10 jul.10:00 tot 22:00
Donderdag 11 jul.10:00 tot 22:00
Vrijdag 12 jul.10:00 tot 22:00
Zaterdag 13 jul.10:00 tot 18:00
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Thaise Smile Massage Kerkrade
Thaise massage: 4(2 reviews)
 • Industriestraat 80, 6466 GD Kerkrade, Nederland
 • http://www.thaismilewellness.com/
 • +31455661873
 • 3.11 km (Afstand van het stadscentrum van Kerkrade naar Thaise Smile Massage Kerkrade).

Foto’s van Thaise Smile Massage Kerkrade

Reviewoverzicht van Thaise Smile Massage Kerkrade

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Thaise Smile Massage Kerkrade hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Thaise Smile Massage Kerkrade en een geschikte keuze maken.

ImageAfgelopen week hier voor het eerst geweest en werd welkom geheten door twee zeer vriendelijke dames. De zaak is groter dan van buiten gedacht en heeft zelfs nog een sauna en jacuzzi, Maar ik kwam alleen voor een massage en die was prima, behoorlijk stevig en tegelijkertijd lekker ontspannend. Een goed adres voor als ik weer eens in de buurt benImage

H. R.
26 september 2020

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Thaise Smile Massage Kerkrade die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Alexandereik 28, 6465 AZ Kerkrade, Nederland (0.59 km).
100% klanten tevreden
Dorothea-Gracht 18, 6465 EA Kerkrade, Nederland (0.79 km).
80% klanten tevreden
Locht 72, 6466 GX Kerkrade, Nederland (0.96 km).
100% klanten tevreden
Kerkradersteenweg 4, 6468 PA Kerkrade, Nederland (2.49 km).
100% klanten tevreden
Neustraße 99 A, 6462 GP Kerkrade, Nederland (3.47 km).
100% klanten tevreden
Tarwe 31, 6461 RE Kerkrade, Nederland (3.71 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Thaise Smile Massage Kerkrade. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Thaise Smile Massage Kerkrade. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

2 Comments

 • H. R.
  H. R.
  Posted 26 september, 2020 at 7:23 pm 0Likes
  Afgelopen week hier voor het eerst geweest en werd welkom geheten door twee zeer vriendelijke dames. De zaak is groter dan van buiten gedacht en heeft zelfs nog een sauna en jacuzzi, Maar ik kwam alleen voor een massage en die was prima, behoorlijk stevig en tegelijkertijd lekker ontspannend. Een goed adres voor als ik weer eens in de buurt ben
 • Carlo
  Carlo
  Posted 15 oktober, 2023 at 9:51 pm 0Likes
  Goede stevige massage en meer probleem gebieden gevonden dan ik dacht

Leave a comment