Reviews over Therapie Centrum De Gruijl, Johan van Oldenbarneveltlaan 54, Zeist

4/5 - (1 stemmen)

Therapie Centrum De Gruijl is een fysiotherapiepraktijk gelegen aan de Johan van Oldenbarneveltlaan 54 in Zeist. De praktijk is gericht op het bieden van hoogwaardige therapieën om patiënten te helpen bij het verlichten van pijn en het herstellen van functie na letsel of ziekte.

Overzicht van Therapie Centrum De Gruijl

Therapie Centrum De Gruijl is een fysiotherapiepraktijk gelegen aan de Johan van Oldenbarneveltlaan 54 in Zeist. De praktijk is gericht op het bieden van hoogwaardige therapieën om patiënten te helpen bij het verlichten van pijn en het herstellen van functie na letsel of ziekte. Met een team van ervaren fysiotherapeuten en moderne faciliteiten, biedt Therapie Centrum De Gruijl een scala aan therapieën en behandelingen om aan de individuele behoeften van elke patiënt te voldoen.

De praktijk is trots op het bieden van persoonlijke aandacht en zorg aan elke patiënt, met een focus op het herstel en het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn. Daarnaast streeft de praktijk ernaar om een warme en gastvrije omgeving te bieden, waar patiënten zich op hun gemak voelen en vertrouwen hebben in de therapie die zij ontvangen.

Therapie Centrum De Gruijl is open van maandag tot en met vrijdag, met ruime werktijden om tegemoet te komen aan de drukke schema's van patiënten. Bovendien is de praktijk zelfs op zaterdagochtend geopend, zodat ook mensen met een volle agenda kunnen profiteren van de therapieën die worden aangeboden. Voor meer informatie of het plannen van een afspraak kunnen geïnteresseerden contact opnemen met het praktijkteam via het telefoonnummer 0615691916.

Hoewel Therapie Centrum De Gruijl momenteel geen rolstoeltoegankelijke ingang heeft, staat het team altijd klaar om nieuwe patiënten te verwelkomen. De praktijk streeft ernaar om patiënten te helpen hun maximale potentieel te bereiken en een gezond en actief leven te leiden, ongeacht hun situatie.

Met een toegewijd team van professionals, een focus op persoonlijke aandacht en een breed scala aan therapieën, is Therapie Centrum De Gruijl de ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige fysiotherapie in Zeist. Bezoek de website voor meer informatie en om te zien hoe de praktijk kan helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn.

Meer informatie over Therapie Centrum De Gruijl

Therapie Centrum De Gruijl Foto’s van Therapie Centrum De Gruijl
Openingstijden
Maandag 15 jul.08:30 tot 19:30
Dinsdag 16 jul.08:30 tot 18:30
Woensdag 17 jul.08:30 tot 13:30
Donderdag 18 jul.08:30 tot 19:00
Vrijdag 19 jul.08:30 tot 17:00
Zaterdag 20 jul.09:00 tot 11:00
Zondag 21 jul.Gesloten
Locatie en contact van Therapie Centrum De Gruijl
Fysiotherapiepraktijk: 4(1 reviews)
 • Johan van Oldenbarneveltlaan 54, 3705 HH Zeist, Nederland
 • http://www.therapiecentrumdegruijl.nl/
 • +31615691916
 • 0.8 km (Afstand van het stadscentrum van Zeist naar Therapie Centrum De Gruijl).

Reviewoverzicht van Therapie Centrum De Gruijl

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Therapie Centrum De Gruijl hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Therapie Centrum De Gruijl en een geschikte keuze maken.

ImageVia een buurman aan deze therapeut gekomen. En wat is hij goed Raad dan ook iedereen aan als ze therapie nodig hebben door hem te laten behandelenImage

Sonja van Barneveld
8 januari 2022

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Therapie Centrum De Gruijl die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Johan van Oldenbarneveltlaan 40, 3705 HH Zeist, Nederland (0.06 km).
80% klanten tevreden
Jan Schoutenlaan 39, 3705 VJ Zeist, Nederland (0.51 km).
80% klanten tevreden
Potgieterlaan 2 A, 3702 GS Zeist, Nederland (0.53 km).
100% klanten tevreden
Brinkhove 18, 3702 SP Zeist, Nederland (1.09 km).
80% klanten tevreden
Kroostweg 49, 3704 EB Zeist, Nederland (1.31 km).
Kinderfysiotherapie 0 Tot 18 Peter Duiverman
80% klanten tevreden
Kroostweg 57B, 3704 EB Zeist, Nederland (1.33 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Therapie Centrum De Gruijl. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Therapie Centrum De Gruijl. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

1 Comment

 • Sonja van Barneveld
  Sonja van Barneveld
  Posted 8 januari, 2022 at 6:55 pm 0Likes
  Via een buurman aan deze therapeut gekomen.
  En wat is hij goed Raad dan ook iedereen aan als ze therapie nodig hebben door hem te laten behandelen

Leave a comment