Reviews over Totaalbouw Holland, Nevelgaarde 8, Nieuwegein

4/5 - (6 stemmen)

Totaalbouw Holland is een toonaangevend dakdekkersbedrijf gevestigd aan Nevelgaarde 8 in Nieuwegein. Met een 24/7 geopende dienstverlening is dit bedrijf altijd beschikbaar voor al uw dakdekbehoeften. Of het nu gaat om reparaties, renovaties of nieuwe installaties, Totaalbouw Holland staat klaar om u te helpen met hun uitgebreide expertise en hoogwaardige service.

Overzicht van Totaalbouw Holland

Totaalbouw Holland is een toonaangevend dakdekkersbedrijf gevestigd aan Nevelgaarde 8 in Nieuwegein. Met een 24/7 geopende dienstverlening is dit bedrijf altijd beschikbaar voor al uw dakdekbehoeften. Of het nu gaat om reparaties, renovaties of nieuwe installaties, Totaalbouw Holland staat klaar om u te helpen met hun uitgebreide expertise en hoogwaardige service.

Wat Totaalbouw Holland onderscheidt van andere dakdekkersbedrijven, is hun toewijding aan het bieden van transparante en eerlijke prijzen. Met hun online prijsopgaven kunnen klanten gemakkelijk een schatting krijgen van de kosten van de gewenste diensten, waardoor ze vol vertrouwen hun beslissing kunnen nemen.

 Foto’s van Totaalbouw Holland

Foto’s van Totaalbouw Holland

Daarnaast is Totaalbouw Holland toegewijd aan het bieden van een toegankelijke service voor iedereen. Met rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid zorgen ze ervoor dat al hun klanten comfortabel en gemakkelijk toegang hebben tot hun locatie.

Met een telefoonnummer dat 24 uur per dag bereikbaar is, is Totaalbouw Holland altijd beschikbaar voor noodgevallen en last-minute behoeften. Hun toewijding om 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar te zijn, zet hen echt apart als betrouwbare en toegewijde dienstverlener.

 Foto’s van Totaalbouw Holland

Foto’s van Totaalbouw Holland

Of u nu een lekkend dak heeft dat onmiddellijke aandacht vereist, of u zoekt naar een professioneel bedrijf voor een geplande renovatie, Totaalbouw Holland staat voor u klaar met hun deskundige team en hoogwaardige materialen. Hun website is ook een nuttige bron voor klanten, waar ze meer kunnen leren over de aangeboden diensten en gemakkelijk contact met hen kunnen opnemen voor verdere vragen of hulp.

Kortom, Totaalbouw Holland is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, toegankelijke en hoogwaardige dakdekkersdienst. Met hun 24/7 beschikbaarheid, eerlijke prijzen en toewijding aan kwaliteit, kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent bij Totaalbouw Holland.

Meer informatie over Totaalbouw Holland

Totaalbouw Holland Foto’s van Totaalbouw Holland
Openingstijden
Maandag 8 jul.24 uur geopend
Dinsdag 9 jul.24 uur geopend
Woensdag 10 jul.24 uur geopend
Donderdag 11 jul.24 uur geopend
Vrijdag 12 jul.24 uur geopend
Zaterdag 13 jul.24 uur geopend
Zondag 14 jul.24 uur geopend
Locatie en contact van Totaalbouw Holland
Dakdekker: 4(6 reviews)
 • Nevelgaarde 8, 3436 ZZ Nieuwegein, Nederland
 • https://totaalbouwholland.nl/
 • +31854019776
 • 1.3 km (Afstand van het stadscentrum van Nieuwegein naar Totaalbouw Holland).

Foto’s van Totaalbouw Holland

Reviewoverzicht van Totaalbouw Holland

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Totaalbouw Holland hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Totaalbouw Holland en een geschikte keuze maken.

ImageDe communicatie met Totaalbouw Holland tijdens onze dakrenovatie was voortreffelijk. Ze waren altijd beschikbaar en behulpzaam.Image

Jurre Vermeulen
16 november 2023

ImageToen we te maken kregen met een lekkage in ons dak, hebben we Totaalbouw Holland ingeschakeld voor dakreparatie. Het team kwam snel ter plaatse en identificeerde het probleem grondig voordat ze aan de reparatie begonnen. De reparatie werd vakkundig uitgevoerd, en we hebben sindsdien geen problemen meer gehad!Image

Lisa Kuijpers
27 oktober 2023

ImageTotaalbouw Holland heeft ons lekprobleem platte daken op een zeer goede manier opgelost. Ze reageerden zeer snel en behandelden ons probleem als een urgente kwestie. Het team was goed uitgerust en wist precies wat ze deden. De daklekkage is inmiddels geheel verholpen en wij zijn erg dankbaar voor hun professionele aanpak. Wij zullen het ten zeerste aanbevelen aan anderen.Image

Melissa Van den Brink
27 oktober 2023

ImageTotaalbouw Holland heeft onze daklekkage vakkundig opgelost. Ze waren professioneel, punctueel en eerlijk geprijsd. We bevelen hen ten zeerste aan!Image

Lars Jacobs
24 oktober 2023

ImageToen we met een daklekkage te maken kregen, belde ik meteen Totaalbouw Holland. Ze kwamen snel, vonden het probleem en repareerden het vakkundig. Fantastische service!Image

Milan Jansen
22 oktober 2023

ImageWij hadden een dakreparatie nodig, en Totaalbouw Holland was een geweldige keuze. Ze waren snel ter plaatse en stelden ons gerust met hun professionaliteit en expertise. De reparatie werd snel en grondig uitgevoerd, en het team zorgde ervoor dat alles netjes werd opgeruimd achtergelaten. We zijn erg blij met hun service en zouden hen zonder aarzeling opnieuw inschakelen!Image

Rose Robinson
16 oktober 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Totaalbouw Holland die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Nevelgaarde 8, 3436 ZZ Nieuwegein, Nederland.
80% klanten tevreden
Barmsijs 25, 3435 BM Nieuwegein, Nederland (0.83 km).
B. Van Hemert Bouw
80% klanten tevreden
Ritsemalaan 26, 3431 GJ Nieuwegein, Nederland (1.26 km).
80% klanten tevreden
Herenstraat 46, 3431 CW Nieuwegein, Nederland (2.08 km).
Thesis Bouw Nieuwegein Bv
100% klanten tevreden
Plettenburg-Zuid, Frieslandhaven 7, 3433 PC Nieuwegein, Nederland (2.7 km).
100% klanten tevreden
Handelskade 58, 3434 BD Nieuwegein, Nederland (2.74 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Totaalbouw Holland. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Totaalbouw Holland. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

8 Comments

 • Lars Hendriks
  Lars Hendriks
  Posted 11 oktober, 2023 at 9:06 pm 0Likes
  Ik ben blij met de resultaten na het vervangen van ons bitumen dak!Ze leverden echt vakmanschap.
 • Rose Robinson
  Rose Robinson
  Posted 16 oktober, 2023 at 7:48 pm 0Likes
  Wij hadden een dakreparatie nodig, en Totaalbouw Holland was een geweldige keuze. Ze waren snel ter plaatse en stelden ons gerust met hun professionaliteit en expertise. De reparatie werd snel en grondig uitgevoerd, en het team zorgde ervoor dat alles netjes werd opgeruimd achtergelaten. We zijn erg blij met hun service en zouden hen zonder aarzeling opnieuw inschakelen!
 • Kim Sanders
  Kim Sanders
  Posted 19 oktober, 2023 at 11:28 pm 0Likes
  wij zijn tevreden klant!
 • Milan Jansen
  Milan Jansen
  Posted 22 oktober, 2023 at 1:35 pm 0Likes
  Toen we met een daklekkage te maken kregen, belde ik meteen Totaalbouw Holland. Ze kwamen snel, vonden het probleem en repareerden het vakkundig. Fantastische service!
 • Lars Jacobs
  Lars Jacobs
  Posted 24 oktober, 2023 at 10:02 pm 0Likes
  Totaalbouw Holland heeft onze daklekkage vakkundig opgelost. Ze waren professioneel, punctueel en eerlijk geprijsd. We bevelen hen ten zeerste aan!
 • Melissa Van den Brink
  Melissa Van den Brink
  Posted 27 oktober, 2023 at 10:53 am 0Likes
  Totaalbouw Holland heeft ons lekprobleem platte daken op een zeer goede manier opgelost. Ze reageerden zeer snel en behandelden ons probleem als een urgente kwestie. Het team was goed uitgerust en wist precies wat ze deden. De daklekkage is inmiddels geheel verholpen en wij zijn erg dankbaar voor hun professionele aanpak. Wij zullen het ten zeerste aanbevelen aan anderen.
 • Lisa Kuijpers
  Lisa Kuijpers
  Posted 27 oktober, 2023 at 6:59 pm 0Likes
  Toen we te maken kregen met een lekkage in ons dak, hebben we Totaalbouw Holland ingeschakeld voor dakreparatie. Het team kwam snel ter plaatse en identificeerde het probleem grondig voordat ze aan de reparatie begonnen. De reparatie werd vakkundig uitgevoerd, en we hebben sindsdien geen problemen meer gehad!
 • Jurre Vermeulen
  Jurre Vermeulen
  Posted 16 november, 2023 at 2:28 pm 0Likes
  De communicatie met Totaalbouw Holland tijdens onze dakrenovatie was voortreffelijk. Ze waren altijd beschikbaar en behulpzaam.

Leave a comment