Reviews over Trendy Wax, Sonarstraat 6A, Capelle aan den IJssel

4/5 - (4 stemmen)

Trendy Wax is een moderne en trendy ontharingsservice gelegen aan de Sonarstraat 6A, 2901 AX Capelle aan den IJssel. Met een stijlvolle inrichting en een ontspannen sfeer, is Trendy Wax de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een professionele ontharingservaring in een comfortabele omgeving.

Overzicht van Trendy Wax

Trendy Wax is een moderne en trendy ontharingsservice gelegen aan de Sonarstraat 6A, 2901 AX Capelle aan den IJssel. Met een stijlvolle inrichting en een ontspannen sfeer, is Trendy Wax de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een professionele ontharingservaring in een comfortabele omgeving. De vriendelijke en ervaren medewerkers van Trendy Wax zorgen ervoor dat elke klant zich op zijn gemak voelt en met een gladde en zijdezachte huid naar huis gaat.

Trendy Wax biedt een breed scala aan ontharingsdiensten, waaronder waxen, harsen en sugaring voor zowel mannen als vrouwen. Of het nu gaat om het verwijderen van ongewenste haartjes op het gezicht, de benen, de armen of de intieme zones, de professionele waxspecialisten van Trendy Wax zorgen ervoor dat elke klant de beste service en resultaten krijgt. Bovendien gebruikt Trendy Wax enkel hoogwaardige producten die zacht zijn voor de huid en optimale resultaten garanderen.

Wat de faciliteiten betreft, beschikt Trendy Wax over een comfortabel en schoon toilet voor het gemak van de klanten. Het salon is ook gemakkelijk te bereiken, met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Bovendien is het salon ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor het de perfecte locatie is voor iedereen in de omgeving van Capelle aan den IJssel.

Klanten van Trendy Wax kunnen eenvoudig online een afspraak maken via de website https://www.trendywax.nl/ of door te bellen naar 0623869446. Het salon is open op flexibele uren, waardoor klanten gemakkelijk een afspraak kunnen maken die past bij hun drukke schema's. Bovendien hanteert Trendy Wax concurrerende prijzen en biedt het regelmatig promoties en aanbiedingen aan, waardoor het de ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve ontharingsservices tegen een betaalbare prijs.

Kortom, Trendy Wax is dé plek voor een professionele, comfortabele en betaalbare ontharingservaring in Capelle aan den IJssel. Met een breed scala aan diensten, ervaren personeel en een trendy omgeving, is Trendy Wax de beste keuze voor iedereen die op zoek is naar een gladde en zijdezachte huid. Boek vandaag nog een afspraak en ontdek zelf de uitstekende service van Trendy Wax!

Meer informatie over Trendy Wax

Locatie en contact van Trendy Wax
Ontharingsservice: 4(4 reviews)
 • Sonarstraat 6A, 2901 AX Capelle aan den IJssel, Nederland
 • https://www.trendywax.nl/
 • +31623869446
 • 2.81 km (Afstand van het stadscentrum van Capelle aan den IJssel naar Trendy Wax).

Reviewoverzicht van Trendy Wax

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Trendy Wax hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Trendy Wax en een geschikte keuze maken.

ImageVandaag voor het eerst geweest. Super lieve dame, voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Ze nam haar tijd. Dit is de eerste keer dat ik geen pijn heb na de Brazilian wax! Kortom echt een aanrader!Image

Saskia Klas
25 februari 2023

ImageIk heb mijn benen laten harsen en ik heb dit als een prettige behandeling ervaren. Ze neemt de tijd, kijkt goed of ze alle haren te pakken heeft en is ook nog is vriendelijk. Zeker een aanrader!Image

Jacky Mijling
17 december 2022

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Trendy Wax die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Admiraal Helfrichweg 4, 2905 AB Capelle aan den IJssel, Nederland (0.07 km).
80% klanten tevreden
Tinus Bruinrede 7, 2901 TC Capelle aan den IJssel, Nederland (0.43 km).
80% klanten tevreden
Rivium Boulevard 23, 2909 LK Capelle aan den IJssel, Nederland (1.2 km).
100% klanten tevreden
P.C. Boutenssingel 35, 2902 BG Capelle aan den IJssel, Nederland (1.84 km).
100% klanten tevreden
Slotlaan 36, 2902 AM Capelle aan den IJssel, Nederland (2.07 km).
80% klanten tevreden
Dorpsstraat 79, 2903 LA Capelle aan den IJssel, Nederland (2.26 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Trendy Wax. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Trendy Wax. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

2 Comments

 • Jacky Mijling
  Jacky Mijling
  Posted 17 december, 2022 at 7:53 pm 0Likes
  Ik heb mijn benen laten harsen en ik heb dit als een prettige behandeling ervaren. Ze neemt de tijd, kijkt goed of ze alle haren te pakken heeft en is ook nog is vriendelijk. Zeker een aanrader!
 • Saskia Klas
  Saskia Klas
  Posted 25 februari, 2023 at 3:09 pm 0Likes
  Vandaag voor het eerst geweest. Super lieve dame, voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Ze nam haar tijd. Dit is de eerste keer dat ik geen pijn heb na de Brazilian wax! Kortom echt een aanrader!

Leave a comment