Reviews over Truckwash Nieuwegein Keppel Cleaning, Ravelijndok 2

5/5 - (18 stemmen)

Truckwash Nieuwegein Keppel Cleaning is de perfecte plek om uw vrachtwagen of auto een grondige wasbeurt te geven. Gelegen aan het adres Ravelijndok 2, 3439 LH Nieuwegein, bieden ze professionele reinigingsdiensten voor vrachtwagens, bestelwagens, bussen en andere voertuigen.

Overzicht van Truckwash Nieuwegein Keppel Cleaning

Truckwash Nieuwegein Keppel Cleaning is de perfecte plek om uw vrachtwagen of auto een grondige wasbeurt te geven. Gelegen aan het adres Ravelijndok 2, 3439 LH Nieuwegein, bieden ze professionele reinigingsdiensten voor vrachtwagens, bestelwagens, bussen en andere voertuigen. De autowasstraat is goed bereikbaar en beschikt over ruime parkeergelegenheid, waardoor het gemakkelijk is om langs te komen voor een snelle wasbeurt. Met jarenlange ervaring in de branche en een team van deskundige medewerkers, kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig in goede handen is bij Truckwash Nieuwegein Keppel Cleaning.

De faciliteit zelf is modern en goed uitgerust met de nieuwste technologie en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw voertuig een grondige reiniging krijgt. Of het nu gaat om het verwijderen van hardnekkig vuil, modder of zoutresten, de wasstraat maakt gebruik van geavanceerde reinigingsmiddelen en technieken om een ​​glanzend en schoon resultaat te garanderen. Daarnaast bieden ze ook extra services zoals het reinigen van velgen, het aanbrengen van wax en het polijsten van de lak, waardoor uw voertuig er weer als nieuw uitziet.

 Foto’s van Truckwash Nieuwegein Keppel Cleaning

Foto’s van Truckwash Nieuwegein Keppel Cleaning

Een van de voordelen van Truckwash Nieuwegein Keppel Cleaning is de snelle service die ze bieden. Of u nu haast heeft of een strak schema heeft, hun efficiënte reinigingsproces zorgt ervoor dat u niet lang hoeft te wachten voordat uw voertuig weer klaar is om de weg op te gaan. Bovendien zijn hun tarieven zeer concurrerend, waardoor het een betaalbare optie is voor zowel individuele chauffeurs als bedrijven met een wagenpark.

Naast de uitstekende reinigingsdiensten hecht Truckwash Nieuwegein Keppel Cleaning ook veel waarde aan klanttevredenheid. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Bovendien streven ze ernaar om een ​​aangename en comfortabele ervaring te bieden aan al hun klanten, ongeacht de grootte van hun voertuig. Met hun professionele aanpak, hoogwaardige diensten en klantgerichte benadering is Truckwash Nieuwegein Keppel Cleaning de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsautowasbeurt voor hun voertuig.

 Foto’s van Truckwash Nieuwegein Keppel Cleaning

Foto’s van Truckwash Nieuwegein Keppel Cleaning

Meer informatie over Truckwash Nieuwegein Keppel Cleaning

Locatie en contact van Truckwash Nieuwegein Keppel Cleaning
Autowasstraat: 5(18 reviews)
 • Ravelijndok 2, 3439 LH Nieuwegein, Nederland
 • 2.81 km (Afstand van het stadscentrum van Nieuwegein naar Truckwash Nieuwegein Keppel Cleaning).

Reviewoverzicht van Truckwash Nieuwegein Keppel Cleaning

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Truckwash Nieuwegein Keppel Cleaning hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Truckwash Nieuwegein Keppel Cleaning en een geschikte keuze maken.

ImageWat een ballentent zeg, ze laten je eerst 45 min wachten en komen dan zeggen om 15.40u dat je niet meer gewassen wordt. Omdat ze om 17.00u dicht gaan, met andere woorden ze doen liever alleen koeltrailers en geen stenentrailers.Image

Michel
18 december 2022

ImageOm 15,50 voor de deur 1opl.binnen en een caddy buiten opl.half klaar wat denk je te laat meneer we gaan om vijf uur dicht dus daar komen we nooit meer waardeloze mentaliteit.Image

Henry B
14 december 2022

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Truckwash Nieuwegein Keppel Cleaning die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Plettenburgerbaan 2, 3439 MZ Nieuwegein, Nederland (1.5 km).
80% klanten tevreden
Grote Wade 2, 3439 NZ Nieuwegein, Nederland (3.01 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Truckwash Nieuwegein Keppel Cleaning. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Truckwash Nieuwegein Keppel Cleaning. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

10 Comments

 • V M
  V M
  Posted 12 januari, 2022 at 2:39 pm 0Likes
  Goede Service
 • МАКСИМ Селицкий
  МАКСИМ Селицкий
  Posted 11 december, 2022 at 1:11 pm 0Likes
  De wasstraat is geopend vanaf 8.00 uur, goed vriendelijk personeel en goede service
 • Thijs Bongers
  Thijs Bongers
  Posted 11 december, 2022 at 1:16 pm 0Likes
  Als je hier wast, is hij echt schoon!
 • Coolyellow Transport
  Coolyellow Transport
  Posted 11 december, 2022 at 8:57 pm 0Likes
  Geweldig wasbeurt aan mijn truck gegeven, koffie ok, aardige mensen
 • Issam Majd
  Issam Majd
  Posted 14 december, 2022 at 7:51 pm 0Likes
  Best
 • Henry B
  Henry B
  Posted 14 december, 2022 at 9:17 pm 0Likes
  Om 15,50 voor de deur 1opl.binnen en een caddy buiten opl.half klaar wat denk je te laat meneer we gaan om vijf uur dicht dus daar komen we nooit meer waardeloze mentaliteit.
 • Michel
  Michel
  Posted 18 december, 2022 at 10:48 pm 0Likes
  Wat een ballentent zeg, ze laten je eerst 45 min wachten en komen dan zeggen om 15.40u dat je niet meer gewassen wordt. Omdat ze om 17.00u dicht gaan, met andere woorden ze doen liever alleen koeltrailers en geen stenentrailers.
 • Henk Philipsen
  Henk Philipsen
  Posted 13 mei, 2023 at 9:56 am 0Likes
  Prima service, jammer dat er geen stofzuigers beschikbaar zijn.
 • Виктор Скаскевич
  Виктор Скаскевич
  Posted 27 mei, 2023 at 9:50 pm 0Likes
  Ze hebben de autotransporter heel goed gewassen………… …
 • Карина Корляк
  Карина Корляк
  Posted 14 juni, 2023 at 8:06 am 0Likes
  Uitstekend wassen (beschikbaar met Travis-code)

Leave a comment