Reviews over V.o.f. Wilri, Reisenakker 1, Zevenaar

4/5 - (2 stemmen)

V.o.f. Wilri is een bloemist gevestigd aan de Reisenakker 1 in Zevenaar. Met een ruim assortiment aan prachtige bloemen en planten, is dit de ideale plek om een cadeau te vinden voor een geliefde, een feestelijke gelegenheid op te fleuren, of gewoon om je eigen huis op te vrolijken.

Overzicht van V.o.f. Wilri

V.o.f. Wilri is een bloemist gevestigd aan de Reisenakker 1 in Zevenaar. Met een ruim assortiment aan prachtige bloemen en planten, is dit de ideale plek om een cadeau te vinden voor een geliefde, een feestelijke gelegenheid op te fleuren, of gewoon om je eigen huis op te vrolijken. De bloemist is geopend van maandag tot en met zaterdag, met ruime openingstijden om aan de behoeften van de klanten te voldoen. Op vrijdag is de bloemist zelfs tot 18:00 uur geopend, zodat klanten na hun werk nog langs kunnen komen.

V.o.f. Wilri biedt verschillende serviceopties aan. Zo is bezorging mogelijk voor degenen die geen gelegenheid hebben om persoonlijk naar de winkel te komen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om de winkel te bezoeken en de prachtige bloemen en planten in het echt te bewonderen. De winkel is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een rolstoeltoegankelijke parking, waardoor iedereen gemakkelijk de bloemist kan bereiken.

Wat betreft betalingsmogelijkheden, accepteert V.o.f. Wilri diverse betaalpassen, waardoor klanten gemakkelijk en veilig kunnen betalen. Daarnaast is ook contactloos mobiel betalen mogelijk, voor het ultieme gemak bij het afrekenen. Zelfs creditcards worden geaccepteerd, waardoor klanten flexibel kunnen kiezen hoe ze willen betalen.

Of je nu op zoek bent naar een prachtig boeket voor een speciale gelegenheid, een mooie plant om je interieur op te fleuren, of gewoon wilt genieten van de prachtige bloemen, V.o.f. Wilri heeft voor ieder wat wils. Met vriendelijk personeel dat klaar staat om te helpen en een uitgebreid assortiment van bloemen en planten, is een bezoek aan deze bloemist zeker de moeite waard. Dus waar wacht je nog op? Breng vandaag nog een bezoek aan V.o.f. Wilri en laat je verrassen door de prachtige bloemen en uitstekende service!

Meer informatie over V.o.f. Wilri

V.o.f. Wilri Foto’s van V.o.f. Wilri
Openingstijden
Maandag 22 jul.09:00 tot 17:00
Dinsdag 23 jul.09:00 tot 17:00
Woensdag 24 jul.09:00 tot 17:00
Donderdag 25 jul.09:00 tot 17:00
Vrijdag 26 jul.09:00 tot 18:00
Zaterdag 27 jul.09:00 tot 17:00
Zondag 28 jul.Gesloten
Locatie en contact van V.o.f. Wilri
Bloemist: 4(2 reviews)
  • Reisenakker 1, 6903 ZH Zevenaar, Nederland
  • +31316528837
  • 3.04 km (Afstand van het stadscentrum van Zevenaar naar V.o.f. Wilri).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van V.o.f. Wilri die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Muldershof 69, 6901 GZ Zevenaar, Nederland (1.65 km).
80% klanten tevreden
Grietsestraat 41, 6901 GS Zevenaar, Nederland (1.65 km).
80% klanten tevreden
Mallemoolen 21-A, 6901 GS Zevenaar, Nederland (1.78 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over V.o.f. Wilri. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over V.o.f. Wilri. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment