Reviews over Vakgarage Troost, Faradayweg 10, Spijkenisse

5/5 - (5 stemmen)

Vakgarages zijn een essentiële service voor autobezitters, en Vakgarage Troost is daar geen uitzondering op. Gelegen aan de Faradayweg 10 in Spijkenisse, is Vakgarage Troost een betrouwbare en professionele garage die een breed scala aan services biedt voor alle merken en modellen auto’s.

Overzicht van Vakgarage Troost

Vakgarages zijn een essentiële service voor autobezitters, en Vakgarage Troost is daar geen uitzondering op. Gelegen aan de Faradayweg 10 in Spijkenisse, is Vakgarage Troost een betrouwbare en professionele garage die een breed scala aan services biedt voor alle merken en modellen auto's. Of het nu gaat om een eenvoudige bandenwissel of een complexe motorreparatie, het ervaren team van Vakgarage Troost staat klaar om elke auto weer in topconditie te brengen.

Wat Vakgarage Troost onderscheidt van andere garages is hun toewijding aan klanttevredenheid en kwaliteit van de dienstverlening. De garage is open op doordeweekse dagen van 08:00 tot 18:00, en op donderdag zelfs tot 21:00, waardoor klanten flexibiliteit hebben om een geschikt tijdstip voor hun afspraak te kiezen. Ook op zaterdag is de garage geopend, waardoor zelfs de drukste autobezitters de kans krijgen om hun auto te laten onderhouden. Bovendien is de garage rolstoeltoegankelijk, met aangepaste ingangen en parkeergelegenheid, en beschikken ze over een toilet voor klanten die wachten op hun auto.

 Foto’s van Vakgarage Troost

Foto’s van Vakgarage Troost

Vakgarage Troost is trots op hun bekwaamheid en professionaliteit, en dit is duidelijk te zien in de positieve reviews van tevreden klanten. Het team beschikt over de nieuwste apparatuur en tools om elk probleem op te lossen, en hun technici worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de auto-industrie. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel, en de medewerkers van Vakgarage Troost streven ernaar om elke klant snel, efficiënt en met een glimlach te helpen.

Of je nu langskomt voor een kleine reparatie, een APK-keuring, of gewoon voor wat advies, Vakgarage Troost staat klaar om je te helpen. Bel ze vandaag nog op 0181612667 om een afspraak te maken, of kom gewoon langs tijdens hun openingstijden. Met hun vriendelijke service en uitgebreide expertise zul je snel begrijpen waarom Vakgarage Troost het go-to autobedrijf in Spijkenisse is.

 Foto’s van Vakgarage Troost

Foto’s van Vakgarage Troost

Meer informatie over Vakgarage Troost

Vakgarage Troost Foto’s van Vakgarage Troost
Openingstijden
Maandag 22 jul.08:00 tot 18:00
Dinsdag 23 jul.08:00 tot 18:00
Woensdag 24 jul.08:00 tot 18:00
Donderdag 25 jul.08:00 tot 21:00
Vrijdag 26 jul.08:00 tot 18:00
Zaterdag 27 jul.08:00 tot 17:00
Zondag 28 jul.Gesloten
Locatie en contact van Vakgarage Troost
Autobedrijf/Garage: 5(5 reviews)
 • Faradayweg 10, 3208 KS Spijkenisse, Nederland
 • https://www.vakgaragetroost-spijkenisse.nl/?utm_medium=organic&utm_source=gmb&utm_campaign=website
 • +31181612667
 • 1.56 km (Afstand van het stadscentrum van Spijkenisse naar Vakgarage Troost).

Foto’s van Vakgarage Troost

Reviewoverzicht van Vakgarage Troost

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Vakgarage Troost hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Vakgarage Troost en een geschikte keuze maken.

ImageIk heb hier een auto gekocht. Gebeurde dat de auto eerder een ongeluk had gehad en op veel plaatsen was gespoten. Doe voorzichtig!Image

Gena Roshchupkin
19 december 2022

ImageSlechte service. Ze houden zich niet aan de algemene voorwaarden van de vakgarage. Ze maken eigen regels. Garantie is er niet. En snauwen je af aan de telefoon en hangen gewoon op. Zelfs 1 sterretje is al teveel.Image

Mark Van Der Donk
11 december 2022

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Vakgarage Troost die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Faradayweg 1, 3208 KS Spijkenisse, Nederland (0.1 km).
100% klanten tevreden
Bohrweg 45, 3208 KP Spijkenisse, Nederland (0.51 km).
80% klanten tevreden
Edisonweg 9, 3208 KB Spijkenisse, Nederland (0.64 km).
100% klanten tevreden
Boyleweg 14a, 3208 KA Spijkenisse, Nederland (0.66 km).
100% klanten tevreden
Newtonweg 1B, 3208 KD Spijkenisse, Nederland (0.77 km).
80% klanten tevreden
Newtonweg 1 B, 3208 KD Spijkenisse, Nederland (0.77 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Vakgarage Troost. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Vakgarage Troost. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

3 Comments

 • wilma dedel
  wilma dedel
  Posted 7 december, 2020 at 6:27 pm 0Likes
  Professionele service
 • Mark Van Der Donk
  Mark Van Der Donk
  Posted 11 december, 2022 at 12:51 pm 0Likes
  Slechte service.
  Ze houden zich niet aan de algemene voorwaarden van de vakgarage. Ze maken eigen regels. Garantie is er niet. En snauwen je af aan de telefoon en hangen gewoon op. Zelfs 1 sterretje is al teveel.
 • Gena Roshchupkin
  Gena Roshchupkin
  Posted 19 december, 2022 at 2:53 pm 0Likes
  Ik heb hier een auto gekocht. Gebeurde dat de auto eerder een ongeluk had gehad en op veel plaatsen was gespoten. Doe voorzichtig!

Leave a comment