Reviews over Vechtsport-School Rijswijk, Visseringlaan 23

5/5 - (12 stemmen)

Vechtsport-School Rijswijk is een vechtsportschool gevestigd aan de Visseringlaan 23 in Rijswijk. De school is gericht op het aanbieden van hoogwaardige vechtsporttrainingen voor mensen van alle leeftijden en niveaus.

Overzicht van Vechtsport-School Rijswijk

Vechtsport-School Rijswijk is een vechtsportschool gevestigd aan de Visseringlaan 23 in Rijswijk. De school is gericht op het aanbieden van hoogwaardige vechtsporttrainingen voor mensen van alle leeftijden en niveaus. Met een focus op discipline, techniek en fysieke fitheid, biedt de school een veilige en ondersteunende omgeving voor iedereen die geïnteresseerd is in vechtkunsten.

De vechtschool is gemakkelijk bereikbaar en biedt rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, wat het voor mensen met een beperking mogelijk maakt om deel te nemen aan de trainingen. De openingstijden van de school zijn doordeweeks van 18:00 tot 22:00, wat het voor werkende mensen mogelijk maakt om na hun werkuren deel te nemen aan de trainingen.

 Foto’s van Vechtsport-School Rijswijk

Foto’s van Vechtsport-School Rijswijk

De lessen worden gegeven door professionele en ervaren instructeurs die de nodige kennis en vaardigheden hebben om studenten te begeleiden en te ondersteunen bij het leren van verschillende vechtsporttechnieken. Of je nu een beginner bent die kennis wil maken met vechtsporten of een ervaren beoefenaar die zijn vaardigheden wil verbeteren, de vechtschool biedt een gevarieerd aanbod van trainingen die aan verschillende behoeften voldoen.

De school organiseert regelmatig workshops, seminars en evenementen om de vechtsportgemeenschap te versterken en studenten de mogelijkheid te bieden om hun vaardigheden te verbeteren en nieuwe technieken te leren. Daarnaast is er ook ruimte voor competitieve vechters om zich voor te bereiden op toernooien en wedstrijden.

 Foto’s van Vechtsport-School Rijswijk

Foto’s van Vechtsport-School Rijswijk

Vechtsport-School Rijswijk hecht veel waarde aan een positieve en ondersteunende sfeer waarin studenten zich kunnen ontwikkelen en groeien, zowel fysiek als mentaal. De school moedigt respect, discipline en doorzettingsvermogen aan als essentiële waarden voor de beoefening van vechtkunsten.

Als je geïnteresseerd bent in het leren van vechtsporten in een professionele en ondersteunende omgeving, dan is Vechtsport-School Rijswijk de ideale plek voor jou. Neem gerust contact op via het telefoonnummer 0642495065 of bezoek de website voor meer informatie over de aangeboden trainingen en activiteiten.

Meer informatie over Vechtsport-School Rijswijk

Vechtsport-School Rijswijk Foto’s van Vechtsport-School Rijswijk
Openingstijden
Maandag 22 jul.18:00 tot 22:00
Dinsdag 23 jul.Gesloten
Woensdag 24 jul.18:00 tot 22:00
Donderdag 25 jul.18:00 tot 22:00
Vrijdag 26 jul.18:00 tot 22:00
Zaterdag 27 jul.Gesloten
Zondag 28 jul.Gesloten
Locatie en contact van Vechtsport-School Rijswijk
Vechtsportschool: 5(12 reviews)
 • Visseringlaan 23, 2288 ER Rijswijk, Nederland
 • https://vechtsport-school.nl/
 • +31642495065
 • 0.91 km (Afstand van het stadscentrum van Rijswijk naar Vechtsport-School Rijswijk).

Foto’s van Vechtsport-School Rijswijk

Reviewoverzicht van Vechtsport-School Rijswijk

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Vechtsport-School Rijswijk hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Vechtsport-School Rijswijk en een geschikte keuze maken.

ImageVrij toegankelijk,betaalbaar leuke mensen, vrijblijvend sporten voor een betaalbare bedrag pm. Vrouwen/mannen gescheiden. Raad het iedereen aan. Voor de dames kinderen, je kind kan gewoon mee!!Image

Karima Karima
2 december 2023

ImageLeuke sfeer en zeer goede lessen echt een aanrader en het concept is echt geweldig alles onbeperkt voor 1 bedrag !Image

Ricardo Jimenez
18 november 2023

ImageDe kickbokslessen zijn geweldig! De instructeurs zijn zeer ervaren en gepassioneerd, en zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan deelnemen. De lessen zijn intensief en uitdagend, maar ook leuk en motiverend. Ik voel me sterker en fitter sinds ik begonnen ben met deze lessen. Een echte aanrader!Image

Mohammad amin Mollazdeh
30 mei 2023

ImageTegelijkertijd met mijn zoontje gekickbokst. Heerlijk even alle frustraties eruit gooien en aan de lijn werken terwijl hij meer zelfvertrouwen leert te krijgen. Goede leraren die de tijd nemen om je uitleg te geven en je de techniek goed bij te brengen.Image

Mel yes
27 mei 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Vechtsport-School Rijswijk die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Visseringlaan 23, 2288 ER Rijswijk, Nederland (0.01 km).
100% klanten tevreden
Visseringlaan 19, 2288 ER Rijswijk, Nederland (0.06 km).
80% klanten tevreden
Visseringlaan 19-23, 2288 ER Rijswijk, Nederland (0.06 km).
Voetbaltalentendagen.nl
100% klanten tevreden
Lange Kleiweg 62D, 2288 GK Rijswijk, Nederland (0.44 km).
80% klanten tevreden
Veraartlaan 8, Belnummer 38, 2288 GM Rijswijk, Nederland (0.46 km).
100% klanten tevreden
De Bruyn Kopsstraat 1, 2288 EC Rijswijk, Nederland (0.83 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Vechtsport-School Rijswijk. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Vechtsport-School Rijswijk. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

9 Comments

 • Anton Kooij
  Anton Kooij
  Posted 10 mei, 2023 at 7:12 pm 0Likes
  Een paar keer lekker getraind. Blij met deze sportschool.
 • Mel yes
  Mel yes
  Posted 27 mei, 2023 at 12:28 am 0Likes
  Tegelijkertijd met mijn zoontje gekickbokst. Heerlijk even alle frustraties eruit gooien en aan de lijn werken terwijl hij meer zelfvertrouwen leert te krijgen. Goede leraren die de tijd nemen om je uitleg te geven en je de techniek goed bij te brengen.
 • Mohammad amin Mollazdeh
  Mohammad amin Mollazdeh
  Posted 30 mei, 2023 at 2:39 pm 0Likes
  De kickbokslessen zijn geweldig! De instructeurs zijn zeer ervaren en gepassioneerd, en zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan deelnemen. De lessen zijn intensief en uitdagend, maar ook leuk en motiverend. Ik voel me sterker en fitter sinds ik begonnen ben met deze lessen. Een echte aanrader!
 • C J
  C J
  Posted 30 augustus, 2023 at 6:32 pm 0Likes
  Ben blij dat jullie er zijn! Ervaren en gezellig!
 • jerney louwerse
  jerney louwerse
  Posted 17 september, 2023 at 8:23 pm 0Likes
  Goede sportschool met verschillende mogelijkheden, waaronder tegelijkertijd met kinderen sporten.
 • Yuli Lozano
  Yuli Lozano
  Posted 15 november, 2023 at 6:38 pm 0Likes
  De duurste “GRATIS” les waar ik ooit in mijn hele leven voor heb betaald!!! Mijn twee kinderen woonden een “GRATIS” proefles bij, die dag wilden ze doorgaan met het bijwonen van blessures, dus ik “schreef ze in”… maar de week daarop wilden de kinderen niet gaan, elke dag die blessures opleverde, waren ze ik stond erop, maar ze weigerden… we besloten e-mails te sturen, te bellen en uiteindelijk gingen we naar kantoor om een ​​formulier in te vullen om “uit te schrijven”… twee maanden later kwam ik erachter dat ik een standaardaccount heb en met Kredietbedreigingen melden… omdat ze nooit een e-mail hebben gestuurd en ook geen informatie bieden!! Ik probeer met hen te communiceren, omdat het mij een oneerlijke situatie lijkt en het mij absurd lijkt dat ik de maandelijkse betaling gedurende 6 maanden moet betalen. Het is duidelijk dat het enige dat deze mensen motiveert geld is, en helemaal niet sport!
 • Ricardo Jimenez
  Ricardo Jimenez
  Posted 18 november, 2023 at 11:14 am 0Likes
  Leuke sfeer en zeer goede lessen echt een aanrader en het concept is echt geweldig alles onbeperkt voor 1 bedrag !
 • Karima Karima
  Karima Karima
  Posted 2 december, 2023 at 11:22 am 0Likes
  Vrij toegankelijk,betaalbaar leuke mensen, vrijblijvend sporten voor een betaalbare bedrag pm. Vrouwen/mannen gescheiden. Raad het iedereen aan. Voor de dames kinderen, je kind kan gewoon mee!!
 • Linda Haag
  Linda Haag
  Posted 14 december, 2023 at 8:13 am 0Likes
  Leuke lessen en betaalbaar.

Leave a comment