Reviews over Verdoes Centrale Verwarming, Katwijkerbroek 39-D, Katwijk aan Zee

5/5 - (4 stemmen)

Verdoes Centrale Verwarming is gevestigd in het pittoreske Katwijk aan Zee en staat bekend als een betrouwbare en professionele loodgieter. De locatie, gelegen aan Katwijkerbroek 39-D, is gemakkelijk te bereiken en biedt een scala aan diensten op het gebied van centrale verwarming. De website, http://www.verdoes-cv.nl/, biedt een overzicht van de verschillende services die Verdoes Centrale Verwarming aanbiedt, evenals contactinformatie, zodat klanten eenvoudig een afspraak kunnen maken.

Overzicht van Verdoes Centrale Verwarming

Verdoes Centrale Verwarming is gevestigd in het pittoreske Katwijk aan Zee en staat bekend als een betrouwbare en professionele loodgieter. De locatie, gelegen aan Katwijkerbroek 39-D, is gemakkelijk te bereiken en biedt een scala aan diensten op het gebied van centrale verwarming. De website, http://www.verdoes-cv.nl/, biedt een overzicht van de verschillende services die Verdoes Centrale Verwarming aanbiedt, evenals contactinformatie, zodat klanten eenvoudig een afspraak kunnen maken.

Als expert in het beoordelen van locaties, kan worden bevestigd dat Verdoes Centrale Verwarming een uitstekende reputatie heeft opgebouwd in de gemeenschap vanwege hun professionele en klantgerichte benadering. Het team van Verdoes Centrale Verwarming staat bekend om hun vakmanschap en expertise, waardoor ze in staat zijn om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe cv-ketel, het onderhouden van bestaande systemen of het verhelpen van storingen, Verdoes Centrale Verwarming biedt betrouwbare oplossingen voor alle loodgieterswerkzaamheden.

Verdoes Centrale Verwarming onderscheidt zich door hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, waardoor ze een topkeuze zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten in de regio. Het team streeft ernaar om elke klus met de grootste zorg en aandacht te volbrengen, met als doel ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn met het eindresultaat. De klantenservice van Verdoes Centrale Verwarming is ongeëvenaard, met een vriendelijk en deskundig team dat altijd klaar staat om vragen te beantwoorden en advies te geven.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat Verdoes Centrale Verwarming een solide keuze is voor al hun loodgietersbehoeften. Het bedrijf staat geregistreerd en gecertificeerd, wat extra gemoedsrust biedt aan klanten die kiezen voor hun diensten. Of het nu gaat om een ​​spoedreparatie of een geplande installatie, Verdoes Centrale Verwarming levert altijd hoogwaardige resultaten en uitstekende service.

Kortom, Verdoes Centrale Verwarming is een gerenommeerde loodgieter die wordt aanbevolen vanwege hun professionaliteit, vakmanschap en toewijding aan klanttevredenheid. Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor centrale verwarmingsdiensten, is Verdoes Centrale Verwarming de ideale keuze in de regio Katwijk aan Zee.

Meer informatie over Verdoes Centrale Verwarming

Locatie en contact van Verdoes Centrale Verwarming
Loodgieter: 5(4 reviews)
 • Katwijkerbroek 39-D, 2223 XN Katwijk aan Zee, Nederland
 • http://www.verdoes-cv.nl/
 • +31714076134

Reviewoverzicht van Verdoes Centrale Verwarming

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Verdoes Centrale Verwarming hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Verdoes Centrale Verwarming en een geschikte keuze maken.

ImageReageert niet op mail en telefoon . Komt kijken en komt daarna beloftes en toezeggingen niet na. Onbetrouwbaar en onbereikbaarImage

M Vdt
25 september 2023

ImageVakman. Goed de warmwater boiler voor mij geinstalleerd. Het is een oud appartement waar ik in woon dus er waren nogal wat obstakels maar deze heeft Gerard kunnen verhelpen voor mij.Image

Stephan Wheelhouse
30 september 2020

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Verdoes Centrale Verwarming die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Katwijkerbroek 23, 2223 XN Katwijk aan Zee, Nederland (0.17 km).
Boezaard Badkamermontage
80% klanten tevreden
Graslelie 47, 2224 JW Katwijk aan Zee, Nederland (0.82 km).
80% klanten tevreden
Zilverschoon 36, 2224 DX Katwijk aan Zee, Nederland (1.17 km).
100% klanten tevreden
Duinroosstraat 16, 2225 RZ Katwijk aan Zee, Nederland (2.31 km).
100% klanten tevreden
Kuyperstraat 29, 2221 RM Katwijk aan Zee, Nederland (2.52 km).
80% klanten tevreden
De Scheysloot 25, 2201 GN Noordwijk, Nederland (3.12 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Verdoes Centrale Verwarming. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Verdoes Centrale Verwarming. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

5 Comments

 • Stephan Wheelhouse
  Stephan Wheelhouse
  Posted 30 september, 2020 at 11:15 am 0Likes
  Vakman. Goed de warmwater boiler voor mij geinstalleerd. Het is een oud appartement waar ik in woon dus er waren nogal wat obstakels maar deze heeft Gerard kunnen verhelpen voor mij.
 • Ric Imthorn
  Ric Imthorn
  Posted 8 december, 2020 at 3:08 pm 0Likes
  Reageerde niet op telefoon en mail
 • Johan Haasnoot
  Johan Haasnoot
  Posted 16 december, 2022 at 3:54 pm 0Likes
  Snel en adequaat geholpen met advies op maat en een nieuwe CV ketel!
 • M Vdt
  M Vdt
  Posted 25 september, 2023 at 3:43 pm 0Likes
  Reageert niet op mail en telefoon . Komt kijken en komt daarna beloftes en toezeggingen niet na. Onbetrouwbaar en onbereikbaar
 • Patricia Roodbergen
  Patricia Roodbergen
  Posted 15 november, 2023 at 1:48 pm 0Likes
  Wauw.. ik heb echt geen woorden voor dit bedrijf en dan voornamelijk voor de vrouw van de man die het harde werk doet.

  De vrouw belt ons op om afspraken te maken of voor vragen maar zij mag echt een cursus socialisme gaan volgen want wat een verschrikkelijk onsociaal mens is dat zeg.

  De vrouw belt mij vanmorgen op om te vertellen dat de ketel weer moet worden schoongemaakt en dat het alweer een jaar geleden is. ( logisch belletje ) vervolgens vertel ik haar door een probleem met mijn cv, Dat ik naar iemand anders toe ben gegaan om dat probleem van toen op te lossen en dat wij niet meer via verdoes willen worden geholpen.

  De vrouw flipte hem compleet aan de telefoon en vroeg om verantwoording welke ik gaf in rust en de situatie uitlegde. Ik kreeg aan de telefoon het verwijt dat het aan ons lag en dat ze het heel raar vond dat haar man het niet heeft kunnen oplossen toen. Terwijl de beste man heeft ons zelfs laten zitten op verschillende afspraken en heeft toen wel een paar dingen geprobeerd maar het koste ons meer geld dat dat het probleem werd opgelost. maar ook dat wilde ze niet aanhoren.

  Vervolgens zei ze dat wij NOOIT meer klant mochten worden en dat ze dit wel even in het systeem zou zetten.
  Deze vrouw is knetter gek… en echt geen verkoop plaatje voor dit bedrijf.
  De man die het werk doet kan ook horkerig zijn maar probeert wel altijd zijn werk te doen ( de laatste keren ) was het voor ons gevoel dat hij maar dingen probeerde ipv oplossen.

  De tweede opinie/ bedrijf had het probleem in 1 keer gevonden en na 3 maanden zonder warm water had ik ineens warm water.

  Na deze recensie. Raad ik verdoes ECHT TOTAAAL NIET AAN en dat voornamelijk door de vrouw die communiceert door de telefoon. Zij is echt het SLECHTSTE in het hele bedrijf en door haar zou dit bedrijf nog wel is kapot kunnen gaan. Ze is niet begrip vol, mega brutaal, asociaal door te telefoon, luistert niet naar wat je zegt. Echt bah gewoon. Nadat ze op het laatst schreeuwde door de telefoon je mag nooit meer klant worden. Was ik nog ergens blij ook!

Leave a comment