Reviews over Vereniging Algemene Hulpdienst Nieuwegein, Nevelgaarde 3

5/5 - (2 stemmen)

De Vereniging Algemene Hulpdienst Nieuwegein is een vrijwilligersorganisatie gevestigd aan Nevelgaarde 3, 3436 ZZ Nieuwegein. De organisatie staat bekend om haar toewijding aan het bieden van hulp aan mensen in nood in de gemeente Nieuwegein.

Overzicht van Vereniging Algemene Hulpdienst Nieuwegein

De Vereniging Algemene Hulpdienst Nieuwegein is een vrijwilligersorganisatie gevestigd aan Nevelgaarde 3, 3436 ZZ Nieuwegein. De organisatie staat bekend om haar toewijding aan het bieden van hulp aan mensen in nood in de gemeente Nieuwegein. Met een focus op vrijwilligerswerk, is de Hulpdienst Nieuwegein actief tijdens de werkdagen van maandag tot en met vrijdag, van 10:00 tot 12:30 uur. Op de website van de organisatie kunnen geïnteresseerden meer informatie vinden over de verschillende diensten die worden aangeboden, evenals de mogelijkheden om betrokken te raken bij het vrijwilligerswerk.

De Vereniging Algemene Hulpdienst Nieuwegein maakt het een prioriteit om haar faciliteiten toegankelijk te maken voor iedereen. Met een rolstoeltoegankelijke ingang en rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, streeft de organisatie ernaar om een inclusieve omgeving te bieden waar iedereen zich welkom voelt.

De vrijwilligersorganisatie biedt verschillende vormen van hulp aan, zoals het bieden van gezelschap aan ouderen, het doen van boodschappen voor mensen die dit niet zelf kunnen, het vervoeren van minder mobiele mensen en nog veel meer. Het doel is om mensen in de gemeenschap te helpen die extra ondersteuning en zorg nodig hebben.

Met een focus op het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen in Nieuwegein, werkt de Vereniging Algemene Hulpdienst samen met lokale gemeenschapsorganisaties en overheidsinstanties om de noden van de gemeenschap aan te pakken. Door middel van samenwerking en vrijwilligerswerk kunnen zij een positieve impact hebben op het leven van velen in de gemeente.

Voor meer informatie over de diensten van de Vereniging Algemene Hulpdienst Nieuwegein, evenals details over hoe men betrokken kan raken bij het vrijwilligerswerk, kunt u terecht op hun website http://www.hulpdienstnieuwegein.nl/. Voor vragen of verzoeken om hulp kunt u ook contact opnemen via telefoonnummer 0306067409 tijdens de werktijden.

Meer informatie over Vereniging Algemene Hulpdienst Nieuwegein

Vereniging Algemene Hulpdienst Nieuwegein Foto’s van Vereniging Algemene Hulpdienst Nieuwegein
Openingstijden
Maandag 8 jul.10:00 tot 12:30
Dinsdag 9 jul.10:00 tot 12:30
Woensdag 10 jul.10:00 tot 12:30
Donderdag 11 jul.10:00 tot 12:30
Vrijdag 12 jul.10:00 tot 12:30
Zaterdag 13 jul.Gesloten
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Vereniging Algemene Hulpdienst Nieuwegein
Vrijwilligersorganisatie: 5(2 reviews)
 • Nevelgaarde 3, 3436 ZZ Nieuwegein, Nederland
 • http://www.hulpdienstnieuwegein.nl/
 • +31306067409
 • 1.19 km (Afstand van het stadscentrum van Nieuwegein naar Vereniging Algemene Hulpdienst Nieuwegein).

Reviewoverzicht van Vereniging Algemene Hulpdienst Nieuwegein

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Vereniging Algemene Hulpdienst Nieuwegein hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Vereniging Algemene Hulpdienst Nieuwegein en een geschikte keuze maken.

ImageSinds kort vrijwilliger bij AHN. Nieuw onderkomen tegenover Mercury hotel. Poort van Nieuwegein. Was voorheen een Stichting.Image

Robert Kientz
22 december 2021

ImageVrijwilligers om je echt te helpen als jezelf niet meer kan. B.v. boodschappen, tuintje bijwerken, kleine klusjes, thuisadministratie en je levensverhaal opschrijven.Image

Lida Graver
12 augustus 2017

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Vereniging Algemene Hulpdienst Nieuwegein die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Vereniging Algemene Hulpdienst Nieuwegein. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Vereniging Algemene Hulpdienst Nieuwegein. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

2 Comments

 • Lida Graver
  Lida Graver
  Posted 12 augustus, 2017 at 10:55 pm 0Likes
  Vrijwilligers om je echt te helpen als jezelf niet meer kan. B.v. boodschappen, tuintje bijwerken, kleine klusjes, thuisadministratie en je levensverhaal opschrijven.
 • Robert Kientz
  Robert Kientz
  Posted 22 december, 2021 at 1:13 pm 0Likes
  Sinds kort vrijwilliger bij AHN. Nieuw onderkomen tegenover Mercury hotel. Poort van Nieuwegein. Was voorheen een Stichting.

Leave a comment