Reviews over Verkeersschool Sandra, Monseigneur van Gilsstraat 45D, Kerkrade

4/5 - (5 stemmen)

Verkeersschool Sandra is een gerenommeerde rijschool gelegen aan de Monseigneur van Gilsstraat 45D in Kerkrade. Met een team van ervaren instructeurs biedt Verkeersschool Sandra kwalitatieve rijlessen aan voor zowel beginners als gevorderden.

Overzicht van Verkeersschool Sandra

Verkeersschool Sandra is een gerenommeerde rijschool gelegen aan de Monseigneur van Gilsstraat 45D in Kerkrade. Met een team van ervaren instructeurs biedt Verkeersschool Sandra kwalitatieve rijlessen aan voor zowel beginners als gevorderden. Het is de ideale plek voor iedereen die zijn of haar rijvaardigheden wil verbeteren en uiteindelijk het rijbewijs wil behalen.

De rijschool staat bekend om haar persoonlijke aanpak, waarbij de instructeurs de leerlingen op een vriendelijke en professionele manier begeleiden. Of je nu angstig bent achter het stuur of juist zelfverzekerd, Verkeersschool Sandra weet elke leerling op zijn gemak te stellen en op maat gemaakte lessen aan te bieden.

Het doel van Verkeersschool Sandra is om elke leerling zelfverzekerd en veilig de weg op te laten gaan. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan het aanleren van defensief rijden en het herkennen van mogelijke gevaren in het verkeer. Zo worden de leerlingen niet alleen klaargestoomd voor het behalen van het rijbewijs, maar ook voor het veilig deelnemen aan het verkeer in de toekomst.

Naast reguliere rijlessen biedt Verkeersschool Sandra ook verschillende pakketten aan, waaronder een spoedcursus en een opfriscursus voor mensen die al in het bezit zijn van een rijbewijs maar lange tijd niet hebben gereden. Zo is er voor iedereen een passend lespakket beschikbaar.

De rijschool is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 19:00 en op zaterdag van 09:30 tot 15:00. Op zondag is Verkeersschool Sandra gesloten. Dit ruime rooster maakt het voor zowel scholieren als werkende mensen mogelijk om rijlessen in te plannen op een tijdstip dat voor hen het beste uitkomt.

Voor meer informatie en het plannen van een proefles, kunnen geïnteresseerden terecht op de website van Verkeersschool Sandra of telefonisch contact opnemen via 0629042934. Met haar toegewijde instructeurs en flexibele lesuren is Verkeersschool Sandra dé plek om jouw rijvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Meer informatie over Verkeersschool Sandra

Verkeersschool Sandra Foto’s van Verkeersschool Sandra
Openingstijden
Maandag 22 jul.08:00 tot 19:00
Dinsdag 23 jul.08:00 tot 19:00
Woensdag 24 jul.08:00 tot 19:00
Donderdag 25 jul.08:00 tot 19:00
Vrijdag 26 jul.08:00 tot 19:00
Zaterdag 27 jul.09:30 tot 15:00
Zondag 28 jul.Gesloten
Locatie en contact van Verkeersschool Sandra
Rijschool: 4(5 reviews)
 • Monseigneur van Gilsstraat 45D, 6461 VE Kerkrade, Nederland
 • http://www.verkeersschoolsandra.nl/
 • +31629042934
 • 0.57 km (Afstand van het stadscentrum van Kerkrade naar Verkeersschool Sandra).

Reviewoverzicht van Verkeersschool Sandra

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Verkeersschool Sandra hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Verkeersschool Sandra en een geschikte keuze maken.

ImageIs niet veel beschikbaar voor extra lessen (2 uur pw was teveel), komt te laat, matige lessen en kletst ook veel. Ondanks aanschaf pakket overgestapt naar een andere rijschool, daar supersnel en in 1 keer rijbewijs gehaald.Image

Ricardo
16 december 2022

ImageSandra is een hele geduldige vrouw, die tijdens mijn rijlessen altijd de rust weet te bewaren. Ze weet precies hoe ze je stukje bij beetje kan begeleiden in je leerproces richting je cbr examen.Image

Jessica Budie
31 december 2020

ImageSuper leuke en leerzame verkeersschool! Veel geleerd en in één keer mijn rijbewijs gehaald. Sandra geeft zeer geduldig les en uitleg en neemt zich alle tijd om haar kandidaten het rijden aan te leren. Deze verkeersschool kan ik iedereen aanbevelen!Image

Celina Sturtz
3 februari 2020

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Verkeersschool Sandra die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Spekhofstraat 24, 6466 LZ Kerkrade, Nederland (4.1 km).
80% klanten tevreden
Boudewijn-Eik 51, 6465 EG Kerkrade, Nederland (4.17 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Verkeersschool Sandra. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Verkeersschool Sandra. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

3 Comments

 • Celina Sturtz
  Celina Sturtz
  Posted 3 februari, 2020 at 2:12 pm 0Likes
  Super leuke en leerzame verkeersschool! Veel geleerd en in één keer mijn rijbewijs gehaald. Sandra geeft zeer geduldig les en uitleg en neemt zich alle tijd om haar kandidaten het rijden aan te leren. Deze verkeersschool kan ik iedereen aanbevelen!
 • Jessica Budie
  Jessica Budie
  Posted 31 december, 2020 at 4:17 pm 0Likes
  Sandra is een hele geduldige vrouw, die tijdens mijn rijlessen altijd de rust weet te bewaren. Ze weet precies hoe ze je stukje bij beetje kan begeleiden in je leerproces richting je cbr examen.
 • Ricardo
  Ricardo
  Posted 16 december, 2022 at 9:48 am 0Likes
  Is niet veel beschikbaar voor extra lessen (2 uur pw was teveel), komt te laat, matige lessen en kletst ook veel.

  Ondanks aanschaf pakket overgestapt naar een andere rijschool, daar supersnel en in 1 keer rijbewijs gehaald.

Leave a comment