Reviews over Vintage Second Timpieces, Langs de Heij 8, Sittard

4/5 - (13 stemmen)

Vintage Second Timepieces is een juwelier gevestigd aan de Langs de Heij 8 in Sittard. Deze unieke juwelierszaak is gespecialiseerd in vintage horloges van hoge kwaliteit. Met een uitgebreide collectie aan bijzondere en zeldzame stukken is Vintage Second Timepieces de perfecte plek voor liefhebbers van vintage horloges.

Overzicht van Vintage Second Timpieces

Vintage Second Timepieces is een juwelier gevestigd aan de Langs de Heij 8 in Sittard. Deze unieke juwelierszaak is gespecialiseerd in vintage horloges van hoge kwaliteit. Met een uitgebreide collectie aan bijzondere en zeldzame stukken is Vintage Second Timepieces de perfecte plek voor liefhebbers van vintage horloges.

Wat Vintage Second Timepieces onderscheidt van andere juweliers, is de 24-uurs service die zij bieden. Of je nu op zoek bent naar dat ene unieke horloge in het midden van de nacht of in de vroege ochtend, bij Vintage Second Timepieces ben je altijd welkom. Daarnaast bieden zij diverse serviceopties zoals bezorging, ophalen in de winkel voor online bestellingen en zelfs levering op dezelfde dag. Het is duidelijk dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat bij Vintage Second Timepieces.

Naast de uitstekende service, is de collectie van Vintage Second Timepieces absoluut het benoemen waard. Met horloges van gerenommeerde merken en bijzondere vintage stukken is er voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een klassiek Omega horloge of een zeldzaam Rolex exemplaar, bij Vintage Second Timepieces ben je aan het juiste adres.

Om de unieke vintage horloges te bewonderen, is het mogelijk om een afspraak te maken voor een winkelbezoek. Op die manier kan je in alle rust de collectie bekijken en krijg je deskundig advies van het vriendelijke personeel. Het is tevens mogelijk om online een bestelling te plaatsen en deze op te halen in de winkel, of te laten bezorgen op een door jou gewenste locatie.

Vintage Second Timepieces is meer dan zomaar een juwelierszaak. Het is een plek waar liefhebbers van vintage horloges samenkomen en hun passie delen. Of je nu een ervaren horlogeverzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een bijzonder en uniek horloge, bij Vintage Second Timepieces ben je aan het juiste adres. Met hun uitstekende service en prachtige collectie is een bezoek aan deze juwelier zeker de moeite waard.

Meer informatie over Vintage Second Timpieces

Vintage Second Timpieces Foto’s van Vintage Second Timpieces
Openingstijden
Maandag 22 jul.24 uur geopend
Dinsdag 23 jul.24 uur geopend
Woensdag 24 jul.24 uur geopend
Donderdag 25 jul.24 uur geopend
Vrijdag 26 jul.24 uur geopend
Zaterdag 27 jul.24 uur geopend
Zondag 28 jul.24 uur geopend
Locatie en contact van Vintage Second Timpieces
Juwelier: 4(13 reviews)
 • Langs de Heij 8, 6136 KR Sittard, Nederland
 • @vstimepieces
 • +31643074757
 • 1.9 km (Afstand van het stadscentrum van Sittard naar Vintage Second Timpieces).

Reviewoverzicht van Vintage Second Timpieces

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Vintage Second Timpieces hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Vintage Second Timpieces en een geschikte keuze maken.

ImageMeerdere malen met Hub zaken gedaan. Prettig contact, verstand van zaken, een ruim aanbod en goede prijzen. Aanrader!Image

A. Pals
18 december 2022

ImageNette Vintage Cartier gekocht, afhandeling boven verwachtingen: Ik kreeg zelfs nog een gratis leren band er bij!Image

Marnix Pullden
13 december 2022

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Vintage Second Timpieces die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Vergiliusstraat 18, 6135 JB Sittard, Nederland (1.22 km).
100% klanten tevreden
Tudderenderweg 95, 6137 CB Sittard, Nederland (1.88 km).
100% klanten tevreden
Steenweg 27-29, 6131 BB Sittard, Nederland (1.95 km).
100% klanten tevreden
Rijksweg Noord 2, 6131 CL Sittard, Nederland (2.01 km).
100% klanten tevreden
Voorstad 19-21, 6131 CP Sittard, Nederland (2.03 km).
80% klanten tevreden
Brandstraat 22, 6131 CT Sittard, Nederland (2.08 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Vintage Second Timpieces. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Vintage Second Timpieces. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

4 Comments

 • Harrie Smans
  Harrie Smans
  Posted 13 december, 2022 at 10:07 am 0Likes
  Bedankt voor onze deal, goed gezelschap!
 • Marnix Pullden
  Marnix Pullden
  Posted 13 december, 2022 at 1:48 pm 0Likes
  Nette Vintage Cartier gekocht, afhandeling boven verwachtingen: Ik kreeg zelfs nog een gratis leren band er bij!
 • Renko Stoof
  Renko Stoof
  Posted 16 december, 2022 at 8:13 pm 0Likes
  Topper! toffe horloges en altijd fijn en eerlijk contact!
 • A. Pals
  A. Pals
  Posted 18 december, 2022 at 7:10 am 0Likes
  Meerdere malen met Hub zaken gedaan. Prettig contact, verstand van zaken, een ruim aanbod en goede prijzen. Aanrader!

Leave a comment