Reviews over Voegbedrijf De Noordkop, Ietje Kooistratuin 31, Heerhugowaard

5/5 - (14 stemmen)

Voegbedrijf De Noordkop is een gerenommeerd klusbedrijf gevestigd in Heerhugowaard. Met hun jarenlange ervaring en expertise, bieden zij een breed scala aan diensten aan, waaronder gevelrenovatie, voegwerk, en gevelreiniging.

Overzicht van Voegbedrijf De Noordkop

Voegbedrijf De Noordkop is een gerenommeerd klusbedrijf gevestigd in Heerhugowaard. Met hun jarenlange ervaring en expertise, bieden zij een breed scala aan diensten aan, waaronder gevelrenovatie, voegwerk, en gevelreiniging. Het bedrijf is gevestigd op een gunstige locatie aan de Ietje Kooistratuin 31, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel lokale bewoners als klanten uit de omliggende gebieden.

Voegbedrijf De Noordkop staat bekend om hun professionele aanpak, kwaliteitswerk en uitstekende klantenservice. Met een toegewijd team van vakmensen, streven zij ernaar om aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen en zelfs te overtreffen. Of het nu gaat om kleine reparaties of grootschalige projecten, het bedrijf zet zich in voor uitmuntendheid in elk aspect van hun werk.

Wat betreft toegankelijkheid, Voegbedrijf De Noordkop is voorzien van een rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, waardoor het gemakkelijk is voor mensen met beperkte mobiliteit om de locatie te bereiken. Daarnaast is hun professionele en vriendelijke personeel altijd bereid om te helpen en tegemoet te komen aan de individuele behoeften van elke klant.

Op hun website, https://www.voegbedrijfdenoordkop.nl/, kunnen klanten meer informatie vinden over de verschillende diensten die zij aanbieden, voorbeelden van hun eerdere werk bekijken en contact opnemen voor een offerte of advies. Het bedrijf streeft ernaar om transparantie te bieden en duidelijke communicatie te garanderen, zodat klanten zich verzekerd voelen van elk aspect van het proces.

Klanten die hebben samengewerkt met Voegbedrijf De Noordkop prijzen het bedrijf om hun professionaliteit, vakmanschap en punctualiteit. Of het nu gaat om het renoveren van een oudere woning, het herstellen van beschadigd voegwerk of het verfraaien van de gevel, het bedrijf heeft bewezen dat ze in staat zijn om hoogwaardig werk te leveren dat lang meegaat.

Kortom, Voegbedrijf De Noordkop is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en competent klusbedrijf in de regio Heerhugowaard. Met hun toegewijde team en uitstekende dienstverlening, zijn klanten verzekerd van een bevredigende ervaring en resultaten van topkwaliteit.

Meer informatie over Voegbedrijf De Noordkop

Locatie en contact van Voegbedrijf De Noordkop
Klusbedrijf: 5(14 reviews)
 • Ietje Kooistratuin 31, 1705 JV Heerhugowaard, Nederland
 • https://www.voegbedrijfdenoordkop.nl/
 • +31655824943
 • 2.2 km (Afstand van het stadscentrum van Heerhugowaard naar Voegbedrijf De Noordkop).

Reviewoverzicht van Voegbedrijf De Noordkop

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Voegbedrijf De Noordkop hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Voegbedrijf De Noordkop en een geschikte keuze maken.

ImageWerkzaamheden samen met de buren uit laten voeren. Heel tevreden over álles. Super werk, netjes, betrouwbaar en vriendelijk - rondom aan te raden... …Image

Trinida de Kraker-Freudenau
6 januari 2022

ImageHeel goede Bedrijf / prijs en kwaliteit stemmen / werknemers vriendelijk Snel en super werk getan ( Gevelrenovatie )echte vakwerk topImage

Fritz Freudenau
30 december 2021

ImageLatei geplaatst en nieuwe stenen ingemetseld, goede prijs/kwaliteit verhouding. Wiljan weet wat hij doet en er wordt zeer netjes gewerkt. Was even zoeken maar vond de perfecte steen bij ons oudere huis. Zou hen zo weer inhuren voor een volgende klus!Image

René Van wees
25 december 2021

ImageDit is een heel erg goed bedrijf. Komen met de juiste voorstellen en leveren vakwerk. Heb het huis opnieuw laten voegen. Super positieve vaklui aan het werk gehad. Huis ziet er weer uit als nieuw. Na afloop van de werkzaamheden alles weer netjes op geruimd. Als ik weer een klus heb kom ik zeker weer bij deze vakmensen terug.Image

Ruurd Nauta
17 december 2021

ImageFijn bedrijf! Nieuw huisje gekocht. Ze hebben alles geweldig afgewerkt en heel flexibel met alles. Super fijn en niet de duur. ... …Image

Nancy Nicola
17 december 2020

ImageWe lieten door de Noordkop ons schoorsteen renoveren. Het bedrijf was betrouwbaar qua timing en leverde echte vakmanschap voor een goede prijs. Achtung Update: 2 maanden later contact opgenomen omdat er een garantie schade te repareren was. Snelle toezegging dat dit in orde komt maar naar rond 12 reminders nog steeds geen afspraak. Dus, reken niet met service nadat je hebt betaald.... Jammer!Image

Jens W.
27 oktober 2020

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Voegbedrijf De Noordkop die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Maartje Offers Erf 6, 1705 LC Heerhugowaard, Nederland (0.77 km).
80% klanten tevreden
Rustenburgerweg 171, 1703 RV Heerhugowaard, Nederland (1.52 km).
100% klanten tevreden
Rustenburgerweg 231, 1703 RV Heerhugowaard, Nederland (2.72 km).
100% klanten tevreden
Jan Glijnisweg 66, 1702 PD Heerhugowaard, Nederland (2.84 km).
80% klanten tevreden
Van Wijngaardenstraat 12, 1701 CD Heerhugowaard, Nederland (2.93 km).
100% klanten tevreden
Molenweg 7, 1704 DL Heerhugowaard, Nederland (4.28 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Voegbedrijf De Noordkop. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Voegbedrijf De Noordkop. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

14 Comments

 • Marieke Cooper
  Marieke Cooper
  Posted 16 oktober, 2018 at 12:00 am 0Likes
  Professionele gevelspecialist
 • Marschiano Bruns
  Marschiano Bruns
  Posted 19 november, 2018 at 4:39 pm 0Likes
  Voegwerk ziet er mooi en schoon uit
 • pekel64
  pekel64
  Posted 11 januari, 2020 at 7:00 am 0Likes
  Top klussers! Relaxte en flexibele mensen. Goed kwaliteit geleverd en denken mee in oplossingen. Deze mannen bel ik zeker voor een volgend klus.
 • Bobby Bruintjes
  Bobby Bruintjes
  Posted 1 oktober, 2020 at 5:26 pm 0Likes
  Prima bedrijf! Werkt netjes en komt afspraken na. Zou het zeker aanraden.
 • Peter
  Peter
  Posted 4 oktober, 2020 at 4:30 pm 0Likes
  Zodra ze betaald zijn kan je naar elke vorm van communicatie fluiten. Geen garantie op werk wat zonder verstand en kwaliteit verricht is. Liegen dat ze nog nooit van je gehoord hebben ondanks 2 maanden lang bellen appen, etc.
  Facebook pagina van het bedrijf wordt verwijderd na een slechte review.
 • Enitram
  Enitram
  Posted 20 oktober, 2020 at 8:13 pm 0Likes
  Onbetrouwbaar bedrijf. Toen bleek dat de zonneschermen van ons gekochte huis op een verkeerde manier zijn vastgezet door dit bedrijf (totaal geen verstand van zaken en toch 2000 euro vragen voor dit staaltje onkunde) hebben wij gebeld, gemaild, geappt en zelf een aangetekende brief gestuurd om contact te krijgen en een goede oplossing te vinden voor dit probleem. Eerst grote verhalen ophangen dat ze een oplossing gaan zoeken en vervolgens nergens meer op reageren en zelfs glashard liegen door te zeggen dat ze ons niet kennen! Wat een prutsers! Ga nooit met dit bedrijf in zee.
  Slechte review geplaatst op Facebook: pagina verwijderd, dat zegt genoeg lijkt mij!
 • Jens W.
  Jens W.
  Posted 27 oktober, 2020 at 12:46 am 0Likes
  We lieten door de Noordkop ons schoorsteen renoveren. Het bedrijf was betrouwbaar qua timing en leverde echte vakmanschap voor een goede prijs. Achtung Update: 2 maanden later contact opgenomen omdat er een garantie schade te repareren was. Snelle toezegging dat dit in orde komt maar naar rond 12 reminders nog steeds geen afspraak. Dus, reken niet met service nadat je hebt betaald…. Jammer!
 • Nancy Nicola
  Nancy Nicola
  Posted 17 december, 2020 at 6:14 pm 0Likes
  Fijn bedrijf! Nieuw huisje gekocht. Ze hebben alles geweldig afgewerkt en heel flexibel met alles. Super fijn en niet de duur. … …
 • Ruurd Nauta
  Ruurd Nauta
  Posted 17 december, 2021 at 12:23 pm 0Likes
  Dit is een heel erg goed bedrijf.
  Komen met de juiste voorstellen en leveren vakwerk.
  Heb het huis opnieuw laten voegen.
  Super positieve vaklui aan het werk gehad.
  Huis ziet er weer uit als nieuw.
  Na afloop van de werkzaamheden alles weer netjes op geruimd.
  Als ik weer een klus heb kom ik zeker weer bij deze vakmensen terug.
 • René Van wees
  René Van wees
  Posted 25 december, 2021 at 5:56 pm 0Likes
  Latei geplaatst en nieuwe stenen ingemetseld, goede prijs/kwaliteit verhouding. Wiljan weet wat hij doet en er wordt zeer netjes gewerkt. Was even zoeken maar vond de perfecte steen bij ons oudere huis. Zou hen zo weer inhuren voor een volgende klus!
 • Tessy van Os
  Tessy van Os
  Posted 26 december, 2021 at 7:01 pm 0Likes
  Heel tevreden!
 • Fritz Freudenau
  Fritz Freudenau
  Posted 30 december, 2021 at 12:24 pm 0Likes
  Heel goede Bedrijf / prijs en kwaliteit stemmen / werknemers vriendelijk
  Snel en super werk getan ( Gevelrenovatie )echte vakwerk top
 • Trinida de Kraker-Freudenau
  Trinida de Kraker-Freudenau
  Posted 6 januari, 2022 at 9:08 am 0Likes
  Werkzaamheden samen met de buren uit laten voeren.
  Heel tevreden over álles.
  Super werk, netjes, betrouwbaar en vriendelijk – rondom aan te raden… …
 • Ari Fijan
  Ari Fijan
  Posted 14 januari, 2022 at 11:32 pm 0Likes
  Komen jullie de sticker ook weer van deze ondergrondse container afhalen? Beetje jammer dit.

Leave a comment