Reviews over Vof ‘T Treintje, Godsweerdersingel 67, Roermond

5/5 - (43 stemmen)

Vof ‘T Treintje is een kinderopvang gelegen aan de Godsweerdersingel 67 in Roermond. De opvang heeft een uitstekende reputatie opgebouwd vanwege de hoge kwaliteit van de zorg die zij bieden aan kinderen.

Overzicht van Vof 'T Treintje

Vof 'T Treintje is een kinderopvang gelegen aan de Godsweerdersingel 67 in Roermond. De opvang heeft een uitstekende reputatie opgebouwd vanwege de hoge kwaliteit van de zorg die zij bieden aan kinderen. De locatie is ideaal gelegen in een rustige en veilige buurt, waardoor het een perfecte omgeving is voor kinderen om te spelen en te leren.

De kinderopvang heeft ruime ervaring in het verzorgen van kinderen in de leeftijdsgroep van 0 tot 4 jaar. Het ervaren en professionele team van medewerkers zorgt ervoor dat de kinderen alle aandacht en zorg krijgen die ze nodig hebben. Daarnaast biedt Vof 'T Treintje een stimulerende omgeving waar kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling, zowel cognitief als sociaal-emotioneel.

De openingstijden van Vof 'T Treintje zijn zeer flexibel, wat het ideaal maakt voor werkende ouders. De opvang is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30, waardoor ouders voldoende tijd hebben om hun kinderen te brengen en op te halen. Het feit dat de opvang gesloten is in het weekend, garandeert dat de medewerkers volledig gefocust zijn op de zorg voor de kinderen gedurende de week.

Daarnaast biedt Vof 'T Treintje een aantal extra services, zoals de mogelijkheid voor kinderen om warme maaltijden te nuttigen en een slaapruimte voor dutjes. Hierdoor kunnen ouders gerust zijn dat hun kinderen goed worden verzorgd en gevoed gedurende de dag.

Als kers op de taart heeft Vof 'T Treintje een uitstekende website waar ouders terecht kunnen voor meer informatie. De website is overzichtelijk en informatief, met alle benodigde informatie over de opvang, het team, de visie en de werkwijze. Daarnaast kunnen ouders via de website eenvoudig contact opnemen met de opvang voor vragen of het plannen van een rondleiding.

Al met al is Vof 'T Treintje een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in Roermond. Met een ervaren team, flexibele openingstijden en een stimulerende omgeving, kunnen ouders met een gerust hart hun kinderen toevertrouwen aan Vof 'T Treintje.

Meer informatie over Vof 'T Treintje

Vof 'T Treintje Foto’s van Vof 'T Treintje
Openingstijden
Maandag 8 jul.07:30 tot 18:30
Dinsdag 9 jul.07:30 tot 18:30
Woensdag 10 jul.07:30 tot 18:30
Donderdag 11 jul.07:30 tot 18:30
Vrijdag 12 jul.07:30 tot 18:30
Zaterdag 13 jul.Gesloten
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Vof 'T Treintje
  • Godsweerdersingel 67, 6041 GK Roermond, Nederland
  • http://www.treintje.nl/
  • +31475317315
  • 0.92 km (Afstand van het stadscentrum van Roermond naar Vof 'T Treintje).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Vof 'T Treintje die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Spoorlaan Noord 107, 6042 AA Roermond, Nederland (0.21 km).
80% klanten tevreden
Voorstad Sint Jacob 74, 6041 LN Roermond, Nederland (0.92 km).
80% klanten tevreden
Olympialaan 2, 6042 JZ Roermond, Nederland (1.78 km).
100% klanten tevreden
Smedenerf 2, 6043 SG Roermond, Nederland (2.08 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Vof 'T Treintje. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Vof 'T Treintje. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment