Reviews over Welzijn Noordwijk, Wassenaarsestraat 5

4/5 - (8 stemmen)

Welzijn Noordwijk is een stichting gevestigd aan de Wassenaarsestraat 5, 2201 RD Noordwijk. De stichting is gericht op het welzijn van de inwoners van Noordwijk en biedt verschillende diensten en activiteiten aan om bij te dragen aan een betere levenskwaliteit in de gemeenschap.

Overzicht van Welzijn Noordwijk

Welzijn Noordwijk is een stichting gevestigd aan de Wassenaarsestraat 5, 2201 RD Noordwijk. De stichting is gericht op het welzijn van de inwoners van Noordwijk en biedt verschillende diensten en activiteiten aan om bij te dragen aan een betere levenskwaliteit in de gemeenschap. Met een ruime openingstijd van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 15:30, streeft Welzijn Noordwijk ernaar om voor iedereen toegankelijk te zijn.

De stichting is gemakkelijk bereikbaar met een rolstoel toegankelijke ingang en parkeergelegenheid, waardoor het voor mensen met een mobiliteitsbeperking eenvoudig is om de locatie te bezoeken. Naast de fysieke toegankelijkheid streeft Welzijn Noordwijk ook naar sociale inclusie door het aanbieden van diverse diensten en activiteiten voor alle leeftijden en achtergronden.

Op de website van Welzijn Noordwijk kunnen geïnteresseerden meer informatie vinden over de verschillende diensten en activiteiten die worden aangeboden. Van ondersteuning bij administratieve zaken tot sociale activiteiten en workshops, Welzijn Noordwijk heeft als doel om een centraal punt te zijn voor welzijn in de gemeente Noordwijk.

Met een centrale ligging en een breed scala aan activiteiten, is Welzijn Noordwijk een waardevolle toevoeging aan de gemeenschap. Of je nu op zoek bent naar ondersteuning, sociale interactie of simpelweg een plek om deel te nemen aan leuke activiteiten, Welzijn Noordwijk biedt voor elk wat wils.

Of het nu gaat om het bijdragen aan de maatschappij door vrijwilligerswerk, het ontvangen van ondersteuning bij dagelijkse zaken of simpelweg deelnemen aan leuke activiteiten, Welzijn Noordwijk is de plek waar iedereen zich welkom voelt. Met een toegewijd team van medewerkers en vrijwilligers, streeft Welzijn Noordwijk ernaar om een positieve impact te hebben op het welzijn van de inwoners van Noordwijk.

Meer informatie over Welzijn Noordwijk

Welzijn Noordwijk Foto’s van Welzijn Noordwijk
Openingstijden
Maandag 22 jul.09:30 tot 15:30
Dinsdag 23 jul.09:30 tot 15:30
Woensdag 24 jul.09:30 tot 15:30
Donderdag 25 jul.09:30 tot 15:30
Vrijdag 26 jul.09:30 tot 15:30
Zaterdag 27 jul.Gesloten
Zondag 28 jul.Gesloten
Locatie en contact van Welzijn Noordwijk
Stichting: 4(8 reviews)
 • Wassenaarsestraat 5, 2201 RD Noordwijk, Nederland
 • http://www.welzijnnoordwijk.nl/
 • +31717114334
 • 1.05 km (Afstand van het stadscentrum van Noordwijk naar Welzijn Noordwijk).

Reviewoverzicht van Welzijn Noordwijk

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Welzijn Noordwijk hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Welzijn Noordwijk en een geschikte keuze maken.

ImageWelzijn Noordwijk doet zijn best om bijvoorbeeld Vrijwilligers gratis te trainen in hun vrijwilligerswerk. Vanavond zo een training gehad in het signaleren een niet pluis gevoel. Wij waren daar met 14 vrijwilligers bijeen. Het was een hele nuttige en informatieve avond. Zeker de moeite waard. Welzijn Noordwijk dankjewelImage

Peter Wiegel
26 november 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Welzijn Noordwijk die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Duinwetering 105, 2203 HM Noordwijk, Nederland (0.69 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Welzijn Noordwijk. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Welzijn Noordwijk. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

4 Comments

 • Kim
  Kim
  Posted 14 januari, 2018 at 5:25 pm 0Likes
  De nieuwe naam van deze stichting is welzijn noordwijk. Uiterst gezellige organisatie
 • sonja glasbergen
  sonja glasbergen
  Posted 24 maart, 2019 at 11:35 am 0Likes
  Leuke bejaarde bingo
 • Nieuwe Strandrups
  Nieuwe Strandrups
  Posted 13 december, 2022 at 9:50 am 0Likes
  Verkeerd geplaatst
 • Peter Wiegel
  Peter Wiegel
  Posted 26 november, 2023 at 8:40 pm 0Likes
  Welzijn Noordwijk doet zijn best om bijvoorbeeld Vrijwilligers gratis te trainen in hun vrijwilligerswerk.
  Vanavond zo een training gehad in het signaleren een niet pluis gevoel. Wij waren daar met 14 vrijwilligers bijeen.
  Het was een hele nuttige en informatieve avond. Zeker de moeite waard.
  Welzijn Noordwijk dankjewel

Leave a comment