Reviews over Wereldwinkel Ridderkerk, Schoutstraat 17

4/5 - (6 stemmen)

Op zoek naar unieke, handgemaakte en duurzame producten uit de hele wereld? Dan is Wereldwinkel Ridderkerk de plek voor jou! Gelegen aan de Schoutstraat 17 in Ridderkerk, is deze winkel een ware schatkamer van bijzondere vondsten.

Overzicht van Wereldwinkel Ridderkerk

Op zoek naar unieke, handgemaakte en duurzame producten uit de hele wereld? Dan is Wereldwinkel Ridderkerk de plek voor jou! Gelegen aan de Schoutstraat 17 in Ridderkerk, is deze winkel een ware schatkamer van bijzondere vondsten. Met een breed scala aan producten, van kleding en sieraden tot keukengerei en decoratieve items, is er voor elk wat wils in deze prachtige winkel.

De openingstijden van Wereldwinkel Ridderkerk zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar unieke items. De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 16:00 uur, waardoor bezoekers genoeg tijd hebben om rustig rond te kijken en te genieten van al het moois dat de winkel te bieden heeft.

Daarnaast is de winkel goed bereikbaar voor iedereen, met een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid voor rolstoelgebruikers. Dit maakt Wereldwinkel Ridderkerk een plek waar iedereen zich welkom voelt en zonder belemmeringen kan genieten van al het moois dat de winkel te bieden heeft.

Betalen is ook geen probleem in Wereldwinkel Ridderkerk. De winkel accepteert betaalpassen en biedt zelfs de mogelijkheid tot contactloos mobiel betalen. Ook creditcardbetalingen zijn hier mogelijk, waardoor het betalingsproces gemakkelijk en snel verloopt.

Met al deze serviceopties en toegankelijkheidsvoorzieningen is Wereldwinkel Ridderkerk de perfecte plek om unieke en ethisch verantwoorde producten te kopen. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau of gewoon wilt genieten van prachtige handgemaakte producten, deze winkel heeft het allemaal.

Kom langs en ervaar de magie van Wereldwinkel Ridderkerk zelf. Je zult zeker verrast worden door al het moois dat deze bijzondere winkel te bieden heeft. Maak van je bezoek een uitje en ontdek de unieke producten die de wereld te bieden heeft, allemaal op één plek bij Wereldwinkel Ridderkerk. We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Meer informatie over Wereldwinkel Ridderkerk

Wereldwinkel Ridderkerk Foto’s van Wereldwinkel Ridderkerk
Openingstijden
Maandag 22 jul.Gesloten
Dinsdag 23 jul.11:00 tot 16:00
Woensdag 24 jul.11:00 tot 16:00
Donderdag 25 jul.11:00 tot 16:00
Vrijdag 26 jul.11:00 tot 16:00
Zaterdag 27 jul.11:00 tot 16:00
Zondag 28 jul.Gesloten
Locatie en contact van Wereldwinkel Ridderkerk
Winkel: 4(6 reviews)
 • Schoutstraat 17, 2981 EZ Ridderkerk, Nederland
 • +31180430417
 • 0.46 km (Afstand van het stadscentrum van Ridderkerk naar Wereldwinkel Ridderkerk).

Reviewoverzicht van Wereldwinkel Ridderkerk

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Wereldwinkel Ridderkerk hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Wereldwinkel Ridderkerk en een geschikte keuze maken.

ImageZe verkopen mooie dingen,ik ging er heen,omdat ik daar een pakje moest ophalen,maar dat was Wereldmarkt aan de Geerlaan.Image

Jeannet Pijman
5 januari 2022

ImageEen divers aanbod van letterlijk goederen vanuit de hele wereld... De cd's voor onder andere achtergrondmuziek tijdens yoga zijn een aanrader..!!Image

Dick Havenaar
7 februari 2020

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Wereldwinkel Ridderkerk die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Schoutstraat 5, 2981 EZ Ridderkerk, Nederland (0.02 km).
80% klanten tevreden
Sint Jorisplein 58, 2981 GD Ridderkerk, Nederland (0.09 km).
Chocolade En-Zo
100% klanten tevreden
Sint Jorisplein 50, 2981 GD Ridderkerk, Nederland (0.1 km).
Christenunie Ridderkerk
80% klanten tevreden
Koningsplein 1, 2981 EA Ridderkerk, Nederland (0.13 km).
100% klanten tevreden
Sint Jorisplein 35-37, 2981 GC Ridderkerk, Nederland (0.13 km).
80% klanten tevreden
Sint Jorisplein 30A, 2981 GC Ridderkerk, Nederland (0.17 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Wereldwinkel Ridderkerk. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Wereldwinkel Ridderkerk. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

4 Comments

 • Evelien de Kool
  Evelien de Kool
  Posted 7 februari, 2018 at 10:52 pm 0Likes
  Mijn favoriete winkel voor cadeautjes, ook voor kleine bedragen … …
 • Dick Havenaar
  Dick Havenaar
  Posted 7 februari, 2020 at 5:00 pm 0Likes
  Een divers aanbod van letterlijk goederen vanuit de hele wereld… De cd’s voor onder andere achtergrondmuziek tijdens yoga zijn een aanrader..!!
 • Jeannet Pijman
  Jeannet Pijman
  Posted 5 januari, 2022 at 11:28 am 0Likes
  Ze verkopen mooie dingen,ik ging er heen,omdat ik daar een pakje moest ophalen,maar dat was Wereldmarkt aan de Geerlaan.
 • Laura
  Laura
  Posted 13 december, 2022 at 5:00 pm 0Likes
  Altijd vriendelijke medewerkers. Leuke, aparte spulletjes. Lekkere wierrook.

Leave a comment