Reviews over Wiedewei Buitengewoon, Zuider Carnisseweg 110, Barendrecht

4/5 - (2 stemmen)

Wiedewei Buitengewoon is een unieke kinderopvang gelegen aan de Zuider Carnisseweg 110 in Barendrecht. De locatie staat bekend om haar bijzondere aanpak en manier van werken, wat ervoor zorgt dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen in een veilige en stimulerende omgeving.

Overzicht van Wiedewei Buitengewoon

Wiedewei Buitengewoon is een unieke kinderopvang gelegen aan de Zuider Carnisseweg 110 in Barendrecht. De locatie staat bekend om haar bijzondere aanpak en manier van werken, wat ervoor zorgt dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen in een veilige en stimulerende omgeving. Met een focus op outdoor activiteiten, zijn kinderen hier in staat om de natuur te verkennen en te genieten van de frisse buitenlucht.

Een van de kenmerken van Wiedewei Buitengewoon is de toegankelijkheid voor iedereen. De locatie beschikt over een rolstoeltoegankelijke ingang, waardoor ook kinderen met een beperking welkom zijn. Daarnaast is er een rolstoeltoegankelijke parking aanwezig, zodat ook ouders met een rolstoelgebonden kind gemakkelijk de locatie kunnen bereiken.

Deze kinderopvang onderscheidt zich door haar unieke aanpak van buitenschoolse activiteiten. Kinderen kunnen genieten van avontuurlijke en educatieve programma's, die gericht zijn op het ontdekken en leren in de natuurlijke omgeving. Van het planten van groenten in de moestuin tot het ontdekken van wilde dieren in het aangrenzende bos, er is altijd wel iets nieuws te beleven voor de kinderen.

De professionele en toegewijde medewerkers van Wiedewei Buitengewoon staan garant voor een veilige en ondersteunende omgeving voor kinderen van alle leeftijden. Met een duidelijke focus op persoonlijke ontwikkeling en welzijn, biedt de locatie een ideale plek voor kinderen om te groeien en te leren.

Naast de vele buitenactiviteiten biedt Wiedewei Buitengewoon ook diverse binnenactiviteiten aan, waardoor kinderen in staat zijn om zich zowel binnen als buiten te ontwikkelen. Van knutselprojecten tot interactieve spelletjes, de locatie zorgt voor een afwisselend en boeiend dagprogramma.

Al met al is Wiedewei Buitengewoon een unieke kinderopvang die gekenmerkt wordt door haar bijzondere aanpak en focus op natuurlijk leren. Met een toegankelijke en veilige omgeving, is deze locatie de ideale plek voor kinderen om te ontdekken, spelen en groeien.

Meer informatie over Wiedewei Buitengewoon

Locatie en contact van Wiedewei Buitengewoon
Kinderopvang: 4(2 reviews)
  • Zuider Carnisseweg 110, 2993 AZ Barendrecht, Nederland
  • +31686839265
  • 2.01 km (Afstand van het stadscentrum van Barendrecht naar Wiedewei Buitengewoon).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Wiedewei Buitengewoon die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Amstelmeer 8, 2993 PL Barendrecht, Nederland (0.96 km).
100% klanten tevreden
Olmenwede 1, 2993 GG Barendrecht, Nederland (1.44 km).
100% klanten tevreden
Middeldijk 35, 2992 SH Barendrecht, Nederland (1.69 km).
80% klanten tevreden
Torenmolen 68, 2992 DJ Barendrecht, Nederland (1.76 km).
100% klanten tevreden
Voordijk 464, 2993 BD Barendrecht, Nederland (1.86 km).
100% klanten tevreden
Vioolhof 34, 2992 GJ Barendrecht, Nederland (1.86 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Wiedewei Buitengewoon. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Wiedewei Buitengewoon. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

1 Comment

  • Bas Huisman
    Bas Huisman
    Posted 11 januari, 2022 at 8:15 pm 0Likes
    Leukste BSO in de omgeving van Barendrecht. Lekker buiten spelen!

Leave a comment