Reviews over Zmc, President Kennedysingel 20, Sittard

5/5 - (12 stemmen)

ZMC is een populaire en levendige binnenspeeltuin in Sittard, gelegen aan de President Kennedysingel 20. Met een grote verscheidenheid aan activiteiten en attracties, is ZMC de perfecte plek voor kinderen om plezier te hebben en te spelen, ongeacht het weer buiten.

Overzicht van Zmc

ZMC is een populaire en levendige binnenspeeltuin in Sittard, gelegen aan de President Kennedysingel 20. Met een grote verscheidenheid aan activiteiten en attracties, is ZMC de perfecte plek voor kinderen om plezier te hebben en te spelen, ongeacht het weer buiten. De speeltuin beschikt over een ruime parkeergelegenheid, inclusief rolstoeltoegankelijke parkeerplaatsen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden en behoeften.

Het motto van ZMC is 'spelen is leren', en dat is te zien aan de diverse educatieve en creatieve speeltoestellen die in de speeltuin te vinden zijn. Kinderen worden aangemoedigd om te klimmen, klauteren, glijden en rennen, waardoor ze hun motorische vaardigheden kunnen ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. Bovendien bevordert de interactieve omgeving van ZMC sociale integratie en communicatie tussen kinderen, waardoor ze waardevolle sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen tijdens het spelen.

 Foto’s van Zmc

Foto’s van Zmc

De speeltuin is elke zaterdag geopend van 13:30 tot 16:30, wat de perfecte gelegenheid biedt voor ouders en kinderen om quality time door te brengen en samen plezier te hebben. Het vriendelijke en deskundige personeel van ZMC zorgt ervoor dat de veiligheid van alle kinderen te allen tijde wordt gewaarborgd, zodat ouders met een gerust hart kunnen genieten van hun tijd in de speeltuin.

Naast de vele speelmogelijkheden biedt ZMC ook verjaardagsfeestjes en speciale evenementen aan, waardoor het de ideale locatie is voor het vieren van speciale gelegenheden en het organiseren van leuke activiteiten voor kinderen. De speeltuin beschikt ook over een gezellige cafetaria waar ouders kunnen genieten van een hapje en een drankje terwijl ze toezicht houden op hun kinderen.

 Foto’s van Zmc

Foto’s van Zmc

Al met al is ZMC de perfecte bestemming voor families die op zoek zijn naar een leuke en veilige omgeving voor hun kinderen om te spelen, te leren en plezier te hebben. Met zijn diverse attracties, educatieve benadering en toegankelijkheid voor kinderen van alle vaardigheidsniveaus, is ZMC een must-visit voor gezinnen in de regio Sittard. Bezoek de website van ZMC voor meer informatie en kom langs voor een dag vol spelplezier!

Meer informatie over Zmc

Zmc Foto’s van Zmc
Openingstijden
Maandag 8 jul.Gesloten
Dinsdag 9 jul.Gesloten
Woensdag 10 jul.Gesloten
Donderdag 11 jul.Gesloten
Vrijdag 12 jul.Gesloten
Zaterdag 13 jul.13:30 tot 16:30
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Zmc
Indoorspeeltuin: 5(12 reviews)
 • President Kennedysingel 20, 6137 AC Sittard, Nederland
 • http://zmc-sittard.nl/
 • 0.75 km (Afstand van het stadscentrum van Sittard naar Zmc).

Foto’s van Zmc

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Zmc die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Burgemeester Arnoldtsstraat 20, 6137 PE Sittard, Nederland (0.46 km).
100% klanten tevreden
Willem Goossensstraat 21, 6136 JT Sittard, Nederland (0.6 km).
80% klanten tevreden
Bachstraat 39, 6137 RX Sittard, Nederland (1.15 km).
80% klanten tevreden
Andreasommegang 35, 6133 BM Sittard, Nederland (1.37 km).
80% klanten tevreden
Watersley 24, 6132 KA Sittard, Nederland (1.69 km).
100% klanten tevreden
Watersley 31, 6132 KA Sittard, Nederland (1.84 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Zmc. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Zmc. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

2 Comments

 • jose spatgens
  jose spatgens
  Posted 11 januari, 2022 at 6:59 pm 0Likes
  Goed speelgoed en plaats voor kinderen en vergader ruimte!
 • Studio Louisa
  Studio Louisa
  Posted 10 oktober, 2023 at 8:50 pm 0Likes
  Gezellig sfeer en leuke mensen

Leave a comment