Reviews over Zorg-Contact B.v., Nieuweweg 2, Veenendaal

4/5 - (11 stemmen)

Zorg-Contact B.v. is een gerenommeerd uitzendbureau gevestigd in Veenendaal. De locatie, gelegen aan de Nieuweweg 2, 3901 BE, is gunstig gelegen en gemakkelijk bereikbaar voor zowel werkzoekenden als bedrijven die op zoek zijn naar gekwalificeerd personeel in de zorgsector.

Overzicht van Zorg-Contact B.v.

Zorg-Contact B.v. is een gerenommeerd uitzendbureau gevestigd in Veenendaal. De locatie, gelegen aan de Nieuweweg 2, 3901 BE, is gunstig gelegen en gemakkelijk bereikbaar voor zowel werkzoekenden als bedrijven die op zoek zijn naar gekwalificeerd personeel in de zorgsector. De website van Zorg-Contact B.v. biedt uitgebreide informatie over de diensten die zij aanbieden, evenals actuele vacatures en contactgegevens. Met een toegewijd team van professionals, streeft Zorg-Contact B.v. ernaar om de perfecte match te vinden tussen werkgevers en werknemers, met als doel het leveren van hoogwaardige zorgdiensten en het voldoen aan de behoeften van de klanten.

Zorg-Contact B.v. heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de zorgsector, waar zij bekend staan om hun grondige screening en selectieprocedure, wat resulteert in het vinden van personeel van hoge kwaliteit. Het uitzendbureau werkt samen met een breed scala aan zorginstellingen, waaronder ziekenhuizen, verpleeghuizen, thuiszorgorganisaties en andere zorggerelateerde organisaties. De focus ligt op het bieden van flexibele en betrouwbare oplossingen voor zowel tijdelijke als vaste personeelsbehoeften, met als doel het verbeteren van de kwaliteit van de zorg en het leveren van uitstekende service aan cliënten.

De locatie van Zorg-Contact B.v. in Veenendaal biedt een ideale uitvalsbasis voor zowel werkzoekenden als werkgevers in de regio. Met een gunstige ligging in het hart van Nederland, is het bureau goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bovendien staat de locatie in een levendige en bruisende omgeving, met een scala aan voorzieningen en faciliteiten in de directe omgeving. Dit draagt bij aan de aantrekkelijkheid van Zorg-Contact B.v. als een aantrekkelijke partner voor zowel werkzoekenden als werkgevers.

Kortom, Zorg-Contact B.v. is een toonaangevend uitzendbureau in de zorgsector, met een sterke focus op het leveren van hoogwaardige zorgdiensten en het vervullen van personeelsbehoeften van zorginstellingen. De locatie in Veenendaal biedt een ideale uitvalsbasis en is gemakkelijk bereikbaar, waardoor het bureau een aantrekkelijke partner is voor werkzoekenden en werkgevers in de regio. Met een professioneel team en een uitgebreid netwerk in de zorgsector, is Zorg-Contact B.v. de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar gespecialiseerd personeel of een nieuwe uitdaging in de zorg.

Meer informatie over Zorg-Contact B.v.

Locatie en contact van Zorg-Contact B.v.
  • Nieuweweg 2, 3901 BE Veenendaal, Nederland
  • http://www.zorg-contact.nl/
  • +31318555050
  • 1.55 km (Afstand van het stadscentrum van Veenendaal naar Zorg-Contact B.v.).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Zorg-Contact B.v. die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

Avance Veenendaal
80% klanten tevreden
Kerkewijk 65, 3901 EC Veenendaal, Nederland (0.93 km).
Secretaresse Uitzendbureau Flexstar Secretarieel Veenendaal
80% klanten tevreden
Fokkerstraat 39, 3905 KV Veenendaal, Nederland (1.04 km).
100% klanten tevreden
Wageningselaan 2, 3903 LA Veenendaal, Nederland (1.66 km).
80% klanten tevreden
Generatorstraat 9A, 3903 LH Veenendaal, Nederland (2.4 km).
Veldhuizen Interim Finance
80% klanten tevreden
Lucretia van Merkenlaan 19, 3906 WB Veenendaal, Nederland (2.4 km).
80% klanten tevreden
Verwierdelaan 24, 3903 DL Veenendaal, Nederland (3.06 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Zorg-Contact B.v.. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Zorg-Contact B.v.. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment