Reviews over Zorgspectrum Locatie Vreeswijk, Lekboulevard 10, Nieuwegein

4/5 - (8 stemmen)

ZorgSpectrum locatie Vreeswijk is een verzorgingshuis gevestigd aan de Lekboulevard 10 in Nieuwegein. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt alle faciliteiten die nodig zijn voor ouderen die behoefte hebben aan professionele zorg en ondersteuning.

Overzicht van Zorgspectrum Locatie Vreeswijk

ZorgSpectrum locatie Vreeswijk is een verzorgingshuis gevestigd aan de Lekboulevard 10 in Nieuwegein. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt alle faciliteiten die nodig zijn voor ouderen die behoefte hebben aan professionele zorg en ondersteuning. Het verzorgingshuis is voorzien van een rolstoeltoegankelijke ingang en parking, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor mensen met beperkte mobiliteit.

Het verzorgingshuis biedt een breed scala aan diensten en voorzieningen om te voldoen aan de behoeften van de bewoners. Van medische zorg en fysiotherapie tot recreatieve activiteiten en sociale evenementen, ZorgSpectrum locatie Vreeswijk staat bekend om zijn hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht voor elke bewoner.

De ligging van het verzorgingshuis aan de Lekboulevard zorgt voor een prachtig uitzicht op het water, waardoor de bewoners kunnen genieten van een rustige en sfeervolle omgeving. De ruime en lichte kamers bieden comfort en privacy, terwijl de gemeenschappelijke ruimtes zoals de gezellige lounge en mooie tuin een gevoel van gemeenschap en verbondenheid creëren.

Daarnaast organiseert ZorgSpectrum locatie Vreeswijk regelmatig activiteiten en evenementen om de bewoners te stimuleren om actief betrokken te blijven bij de gemeenschap en hun interesses na te streven. Of het nu gaat om een kookworkshop, muziekoptreden of excursie, er is altijd iets te beleven en te genieten voor de bewoners.

Het verzorgingshuis streeft naar een hoge kwaliteit van leven voor haar bewoners en zet zich in voor het bieden van een comfortabele en ondersteunende omgeving. Dit wordt bereikt door het bieden van deskundige zorg, een scala aan activiteiten en evenementen, en speciale aandacht voor de individuele behoeften van elke bewoner.

Voor meer informatie over ZorgSpectrum locatie Vreeswijk, inclusief de beschikbare diensten, voorzieningen en contactgegevens, kunt u terecht op hun website: http://www.zorgspectrum.nl/ of telefonisch contact opnemen via 030-6007140.

Meer informatie over Zorgspectrum Locatie Vreeswijk

Locatie en contact van Zorgspectrum Locatie Vreeswijk
Verzorgingshuis: 4(8 reviews)
 • Lekboulevard 10, 3434 GL Nieuwegein, Nederland
 • http://www.zorgspectrum.nl/
 • +31306007140
 • 3.28 km (Afstand van het stadscentrum van Nieuwegein naar Zorgspectrum Locatie Vreeswijk).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Zorgspectrum Locatie Vreeswijk die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Vuurscheschans 75, 3432 TX Nieuwegein, Nederland (1.49 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Zorgspectrum Locatie Vreeswijk. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Zorgspectrum Locatie Vreeswijk. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

5 Comments

 • Tommy Bear
  Tommy Bear
  Posted 29 december, 2017 at 6:06 pm 0Likes
  Beetje gedateerd, maar wel altijd gezellig.
 • Karin Langelaan
  Karin Langelaan
  Posted 13 januari, 2020 at 4:55 pm 0Likes
  Dank u wel voor deze mooie score! Hartelijke groet, ZorgSpectrum
 • Saskia de Kruijff
  Saskia de Kruijff
  Posted 8 oktober, 2020 at 11:05 am 0Likes
  Eigendom van mensen raakt kwijt, blijft achter in een kamer waar later een ander in zit, of wordt gewoon simpelweg gesloten (zelfs al gaat het om bijvoeding dat iemand nodig heeft om aan te komen. Ik zag vandaag ook verwarde huilende mensen aan hun lot over gelaten en hoe het personeel geen actie onderneemt als je het personeel er op wijst. En ondanks of bezoek beperkt is, kunnen bewonderd er op rekenen dat ze geen fruit krijgen op dagen dat hun vrouw niet langs mag komen, laat staan dat je en bordje tijdelijk krijgt. Maar wel bood worden als de vrouw haar man de dag voor zijn verjaardag wat extra koeken geeft omdat ze hem op zijn verjaardag niet mag zien.. En hij maar huilen.
 • M
  M
  Posted 2 november, 2020 at 12:37 pm 0Likes
  Ik denk dat het al genoeg zegt wat mevr Saskia de Kruijff hieronder formuleert! Trieste situatie!
 • Ellen Hazebroek
  Ellen Hazebroek
  Posted 28 januari, 2023 at 6:20 pm 0Likes
  Telefonisch onbereikbaar. Het nummer bestaat niet. Beetje gekke situatie wel.

Leave a comment